USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

14 вулиць Нововолинська декілька тижнів будуть без води

30 Листопада 2019 22:38
У зв’язку з реконструкцією водопровідних мереж міста, води на деяких вулицях Нововолинська не буде протягом декількох тижнів.

Як повідомляє БУГ з посиланням на адміністрацію підприємства «Нововолинськводоканал», воду для жителів Нововолинська відключать у зв’язку з реконструкцією водопровідних мереж.

Так, повідомляється, що в зв’язку із проведенням робіт по проекту четвертої черги заміни водогонів буде відсутнє водопостачання окремих вулиць Нововолинська:

з 2 грудня по 9 грудня абонентам вулиць: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулка Крайнього; з 2 грудня по 23 грудня абонентам вулиць: Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д.Галицького, Нахімова, Рєпіна, Донецька.

Громадян, які проживають на вказаних вулицях просять зробити запас води на цей період.

Після завершення робіт буде проведення промивку водопровідних мереж.

У випадку виникнення питань та пропозицій, просять звертатись на підприємство «Нововолинськводоканал» за телефоном (03344) 49025 або за адресою: м. Нововолинськ, пр-т Перемоги, 20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus