USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

15 нагород чемпіонату України - результат ковельських веслувальників

28 Травня 2017 12:57
Днями на олімпійській базі в Дніпрі завершився чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юніорів. Про це повідомили у Ковельській міській федерації каное.

250 веслувальників з 20 областей України та міста Київ взяли участь в змаганнях. 198 спортсменів 1999-2000 рр.н. боролися за путівки на чемпіонати Європи та Світу, а ще 52 спортсмени юніорського чемпіонату (2000-01 рр н.) - за путівки на Європейський юнацький олімпійський фестиваль.

Юніори мали можливість показати свою майстерність на дистанціях 200, 500, 1000 та 5000 метрів.

Додому волинські веслувальники привезли 15 медалей різного ґатунку – 5 золотих, 6 срібних та 4 бронзові нагороди. Набравши 630 очок команда з Волині посіла 7 сходинку серед областей-представників. Серед ковельських юніорів-каноїстів відзначились:

Олександр Яцюк (студент Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ), який чотири рази вдало фінішував та завоював: 2 золотих, 1 срібну та 1 бронзову медалі.

Павло Борсук (студент Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ) став срібним та бронзовим призером чемпіонату.

Потішили тренерів каное-двійки. Двічі срібні призери каное-двійка в складі Олександра Гушинця (учень ЗОШІ-ІІІ ст. №1 м Ковель), Павла Семенюка (КЗ "НВК"ЗОШ І-ІІІ ст. № 13-колегіум" м. Ковель) та дует Назар Остапчук/Антон Кисіль – тричі чемпіони та срібні призери серед каное-двійок. Назар Остапчук є студентом Академії рекреаційних технологій та права, а Антон Кисіль навчається на Факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я СНУ ім. Лесі Українки.

Також на п’єдестал піднялась юна каноїстка Василина Калитюк (учениця ЗОШІ-ІІІ ст. №8 м Ковель), яка стала срібною призеркою чемпіонату.

Ковельська міська федерація каное дякує заслуженим тренерам України Василю Прохоруку, Федору Семенюку та тренерам Олександру Прохоруку, Володимиру Троцюку за високий рівень підготовки ковельських спортсменів та бажає їм невичерпної енергії та наснаги до звершення нових рекордів та яскравих перемог.



Семенюк-Гушинець ІІ



Ковельські каное-двійки



Кисіль та Остапчук



Калитюк Василина ІІ



Гушинець-Семенюк на дистанцї



Борсук Павло ІІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus