USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські каноїсти здобули бронзові медалі чемпіонату світу

3 Серпня 2017 15:54
Чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное серед молоді та юніорів відбувався 27-30 липня у румунському місті Пітешті.

Про це повідомила Ковельська міська федерація каное.

Відома всьому світу ковельська каное-двійка у складі Юрія Вандюка та Андрія Рибачка вкотре підтвердила свій високий рівень підготовки та жагу до перемоги. Завдяки їм на світовій арені двічі піднімали прапор України. Хлопці вдало фінішували на дистанціях 500 та 1000 метрів (олімпійська дистанція) та вибороли бронзові медалі чемпіонату світу.

Спортсмени – вихованці ковельського веслування, майстри спорту України міжнародного класу, їх тренери – заслужені тренери України Федір Семенюк та Василь Прохорук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus