USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розповіли про 150 «харківських» танків для Росії

4 Жовтня 2014 14:50
Більше 150 надсучасних танків на Харківському тракторному заводі чекають відправлення у Росію. А 280 українських заводів і донині виготовляють деталі на замовлення Міністерства оборони Росії, не дивлячись на те, що країна здійснила військове вторгнення на територію України.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників волинського відділення Добровольчого українського корпусу 3 жовтня.
Як розповів командир третього запасного батальйону ДУК Віталій Ковальчук, в Україні діє більше 280 заводів, які виготовляють деталі та техніку на замовлення військ Росії. В той час, коли українські сили АТО воюють зброєю, яка залишилась їм у спадок від колишнього СРСР.
Бійці ДУК зауважують, що нині на Харківському тракторному заводі - більше 150 надсучасних танків чекають відправлення у Росію.

Як зазначають волиняни, які боронять Україну на Сході, в Україні виготовляють безліч надсучасної зброї, яку представляють на виставках в усьому світі, а країна займає 5 місце у світі по обсягах продажу зброї:

«Тоді зрозумілі закиди наших американських та європейських партнерів. Мовляв, якого милого ми вам маємо допомагати зброєю, якщо ваша зброя - одна із тих, що найкраще продається на весь світ, а ваші війська воюють тим, що застаріло ще 50 років тому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus