USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

16-річна волинянка врятувала чоловікові життя

5 Серпня 2014 13:46
Олександр Матвійчук із села Раків Ліс Камінь-Каширського району за врятоване життя дякує безстрашній юнці, - інформує «Волинь-нова».

Чоловік, мабуть, не вмів добре плавати чи просто не розрахував сил і, стрибнувши у ставок, де глибина три, а місцями й більше метрів, почав тонути. Коли Ірина почула крики, довго не роздумувала — кинулась на допомогу. Уже на березі надала непритомному Олександру першу медичну допомогу, і він розплющив очі… Постраждалого карета «швидкої допомоги» доправила до реанімації.

Що з ним сталося, чоловік не пам'ятає. Зізнався, що того дня з хлопцями випив чарчину і пішов на ставок… Провідний фахівець Камінь-Каширської служби з надзвичайних ситуацій Віталій Мартинюк стверджує, що, якби не своєчасна допомога Ірини, не уникнути б трагедії. Сама Ірина у своєму вчинку не бачить геройства. На її думку, в подібній ситуації так повівся б кожен.

До речі, як зазначає Ірина, врятувати життя Олександрові допомогла їй батькова наука. Тато вже чимало років працює старшим водієм пожежно-рятувальної служби, тож не раз бачив біду і знає, як важливо вчасно допомогти людині. У сім'ї Козаків — троє дітей. Найменшенькій Даринці — лише три роки, Максимкові — одинадцять. Ірина цьогоріч закінчила школу й готується стати студенткою Рівненського коледжу економіки та бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іринці Показати IP 5 Серпня 2014 14:35
Молодець! Дуже сміливий вчинок!
Руслана Показати IP 5 Серпня 2014 14:43
Дівчина справді смілива, бо не думаю, що кожен наважився б жертвувати своїм життя заради чужого. Вона – герой!!!
АСЯ Показати IP 5 Серпня 2014 14:49
О С К А Р В С Т У Д І Ю .....
освод Показати IP 5 Серпня 2014 14:58
УМНІЧКА
лахматий будун Показати IP 5 Серпня 2014 21:34
молодчина!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus