USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

16-річний волинянин бореться з раком мозку

10 Січня 2018 10:42
Потрібна допомога волинському юнаку, який кілька років бореться із раком мозку, інформує Вісник і К.

16-річний Владислав Левчук із багатодітної родини із села Духче Рожищенського району народився здоровим хлопчиком. Однак у 2012 році батьки помітили, що хлопчику раптово стає зле, з’являлася нудота і блювота.

Батьки звернулися до лікарів, і у дитини виявили злоякісну пухлину у головному мозку. Тоді ж хлопчика вперше прооперували у Києві в інституті імені Романова.

На жаль, під час видалення пухлини, пошкодили здорові тканини, і у Владислава частково паралізувало праву сторону тіла. Відновлення відбувається надзвичайно важко. Влад заново вчився розмовляти, писати лівою рукою, ходити.

Загалом хлопець переніс уже 5 операцій (остання була 1 січня цього року), вісім хіміотерапій та чотири курси опромінення. Влад дуже хоче бути здоровим.

У нього на очах сльози, адже у свята він сам, його навіть ніхто не провідав. Батьки Владислава хочуть подякувати рідним, сусідам, односельчанам та усім, хто допомагав і допомагає їхньому сину дивитися з надією у майбутнє.

Однак нині родина Владислава вичерпала усі можливості, а знову потрібні гроші на чергову операцію та реабілітацію і звертається по допомогу до усіх не байдужих до чужого горя людей. Важлива кожна гривня.

Кошти можна переказувати на картковий рахунок в «Ощадбанку» мами – Світлани Левчук: 5167 4900 8427 9265

Телефон пані Світлани – (095) 7926923.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus