USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

17-річний волинянин випав із коляски мотоцикла: хлопець у реанімації

15 Вересня 2020 12:14
17-річний хлопець та 54-річний пенсіонер травмувалися у автопригодах, що трапились у неділю та понеділок у Ковельському районі. Чоловіків госпіталізували. За фактами ДТП з потерпілими триває досудове розслідування, інформують у пресслужбі волинської поліції.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з травмованими в селищі Люблинець надійшло до поліції в неділю о 22:20. 21-річний водій, керуючи мотоциклом з коляскою, здійснив небезпечний маневр, внаслідок якого транспортний засіб перекинувся на бік. 17-річний пасажир, що перебував у колясці, випав та отримав численні тілесні ушкодження. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Ковельського МТМО.

А вчора зранку 22-річний керманич автомобіля Citroën, житель селища Люблинець, у Ковелі здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди 54-річний ковельчанин отримав переломи правої та лівої гомілок, його доправили у травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

За фактами обох дорожньо-транспортних пригод слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.
Головне фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus