USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

1 вересня луцьким школярам розкажуть про гігієну, фізкультуру та історію міста

26 Серпня 2008 11:56
На перших уроках у луцьких школах учням мають розказати про історію рідного міста, здоровий спосіб життя та чистоти міста. Таке доручення під час апаратної наради в мерії 26 серпня озвучив міський голова Богдан Шиба, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Зокрема для викладання історії рідного міста у школах використовуватимуть книгу Феодосія Мандзюка «У Луцькому замку», адже академічна історія для учнів молодших класів ще надто складна.
 
Як пояснив Богдан Шиба «Волинським Новинам» телефоном, про здоровий спосіб життя, історію рідного міста та його чистоту школярам розповідатимуть не лише 1 вересня, а й під час уроків на перших тижнях. «Потрібно, щоб діти слідкували, аби їх батьки не смітили», - зазначив міський голова.
 
Також Богдан Шиба наголосив на завершенні підготовки до нового навчального року. Керманич міста поставив вимогу, щоб вже сьогодні освітяни готували плани на наступний навчальний рік, оскільки він повинен знати наперед, скільки потрібно заощадити коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus