USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

2-річній волинянці необхідно 50 тисяч на операцію

5 Лютого 2020 09:29
Молода сім’я із села Нудиже Любомльського району просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування їхньої єдиної маленької донечки.

У маленької Іваночки, якій всього 2 роки і 4 місяці,– вроджений вивих правого стегна, пише КОРДОН.

Від перших місяців життя дитина проходила обстеження, була на витяжці ноги. Через інші захворювання довелося відкласти лікування. Київські лікарі після чергового обстеження констатували: аби дівчинка могла нормально функціонувати та нічим не відрізнятися від однолітків, необхідне оперативне хірургічне втручання.

Перша фіксована сума для операції — 50 тисяч гривень. Скільки коштів потрібно буде надалі — поки невідомо.

Для молодої сільської сім’ї знайти такі кошти чи якось заробити у короткі терміни — непосильно.

Охочі допомогти можуть надіслати кошти на картку мами дівчинки — 5168757381626920 (Маїло Наталія Віталіївна) або принести особисто до їх дому. Сім’я буде щиро вдячною за кожну гривню, яка допоможе їхній Іванці впевнено стати на ноги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus