USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

2 роки обіцянок: депутат домігся ремонту дороги на Старовижівщині

27 Жовтня 2018 15:45
Відрізок дороги Кримне-Залюття-Поліське, що у Старовижівському районі, нарешті відремонтували.

Про це стало відомо із відповіді Волинської обласної державної адміністрації на запит депутата Волинської обласної ради від УКРОПу Михайла Імберовського, повідомляє перс-служба волинського УКРОПу.

Згаданий відрізок дороги обіцяли відремонтувати на умовах співфінансування з районного та обласного бюджету ще два роки тому. За словами депутата, ще у 2016 році з Старовижівського районного бюджету в обласку казну були передані кошти для співфінансування ремонту дороги Кримне-Залюття-Поліське, однак ОДА ремонт дороги так і не розпочала.

У 2017 році Старовижівська райрада знову передбачила для фінансування ремонту цієї дороги 1,5 млн гривень, крім того обласною радою для співфінансування робіт були виділені 300 тисяч гривень. Але облдержадміністрація за минулий рік на цю дорогу спромоглась освоїти лише п'яту частину тих коштів, що передані з району, і жодної копійки коштів обласного бюджету.

На сесіях обласної ради 31 травня та 26 вересня 2018 року Михайло Імберовський вкотре озвучив відповідні запити з метою пришвидшити ремонт дороги.

«Питання капітального ремонту дороги Кримне – Залюття – Поліське упродовж трьох років залишалося невирішеним. У вересні 2018 року між департаментом інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації та дочірнім підприємством «Волинський облавтодор» відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» було укладено договір на капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Кримне – Залюття – Поліське Старовижівського району. Однак, з невідомих причин облдержадміністрація зволікає з наданням необхідних дозвільних документів на початок робіт», – йдеться у депутатському запиті Михайла Імберовського, який він озвучив на сесії обласної ради 26 вересня цього року.

До слова, дозвіл на виконання робіт Волинська ОДА надала у день проведення сесії обласної ради – 26 вересня.

Днями Михайло Імберовський отримав відповідь Волинської обласної державної адміністрації, у якій повідомили, що згаданий відрізок дороги, протяжністю 600 метрів, відремонтували. Обранець громади проінспектував якість виконаних робіт – результат, який хоч і змусив на себе чекати 3 роки, все ж потішив.

«Шкода, що ми змушені жити та працювати у час, коли для того, щоб людям проклали 600 метрів дороги потрібно витратити незліченну кількість часу та зусиль. Попри усі складнощі процесу, я маю надію, що у наступному році капітальний ремонт згаданої дороги продовжиться», – підсумував Михайло Імберовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus