USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

21-річна лучанка на «Голосі країни» зачарувала унікальним голосом. Відео

17 Вересня 2023 23:02
У третьому епізоді «Голосу країни-13» дивувати членів журі прийшла 21-річна Олександра Ройко з Луцька.

Дівчина з унікальним тембром голосу давно мріяла про співочу кар’єру та навіть встигла попрацювати з один з тренерів, продюсером Іваном Клименком, пише ТСН.

Юна вокалістка познайомилася з музикантом ще до повномасштабної війни – Олександра підійшла до Івана на одній з конференцій та здивувала його своїм вокалом.

Продюсер одразу побачив у студентки гарний потенціал та запропонував записати декілька партій у якості бек-вокалістки, однак після цього їхня співпраця стала на паузу.

На сцені «Голосу країни-13» Олександра виконала українську колискову «Котику сіренький» і з перших секунд розвернула крісло Клименка. Слідом за продюсером своє «Так» дівчині сказала Надя Дорофєєва. Не встигла натиснути кнопку Юлія Саніна та пожалкувала, що не спробувала забрати співачку в свою команду.

Особливий голос дівчини викликав неабияку цікавість у тренерів, тож вони запропонували їй виконати по одному куплету з їхніх пісень. Олександра приголомшила своєю вокальною імпровізацією, поєднавши в одній композиції «Прірву» Юлії Саніної, «Дежавю» Артема Пивоварова та «Вотсап» Наді Дорофєєвої. Тренери були в приємному шоці від такого талановитого каверу на їхні треки.

Після такого перформансу дівчина мала обрати, з ким з тренерів вона продовжить свій шлях на проєкті. Свій вибір Олександра зупинила на команді Івана Клименка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 18 Вересня 2023 09:26
Божественно! Вірю, що в цієі талановитоі дівчини вдало складеться творча кар‘єра! Радий за наше місто, яке дає світу такі таланти!
Котик сіренький Показати IP 20 Вересня 2023 12:26
Це неперевершено!!! Настільки приємна особистість, що аж дух захоплює) Щиро бажаю їй успіху та подальший творчих досягнень! Особливо приємно як Олександра пишається рідним містом)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus