USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

2008-го Волинську податкову на корупцію інспектували майже три сотні разів

20 Січня 2009 11:50
У минулому році відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області  здійснив 293 службові перевірки. Про це 20 січня інформують «Волинські Новини».
 
Згідно з матеріалами відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області, його співробітники з метою запобігання і викриття корупційних та інших правопорушень із боку працівників органів Державної податкової служби області протягом 2008 року провели комплекс оперативно-профілактичних та роз’яснювальних заходів – зокрема, 293 службові перевірки і 394 роз’яснювально-профілактичних заходи.
 
За матеріалами перевірок відділу по боротьбі з корупцією в ОДПС  складено 11 адмінпротоколів за порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією», за наслідками розгляду яких судом прийняті рішення про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафів.
 
В органи прокуратури Волинської області в минулому році скеровано 20 матеріалів службових перевірок для прийняття рішення згідно зі статтею 97 КПК України. За цими матеріалами відділу порушено 10 кримінальних справ.
 
Довідково:
 
Щоб підвищити ефективність роботи із забезпечення законності у діяльності податкової служби та для своєчасного отримання інформації про зловживання, корупційні та інші неправомірні дії з боку працівників податкової служби діє цілодобовий телефон «Довіри» (0332) 729264.
 
Щоб повідомити про факти зловживань службовим становищем та корупційні дії посадових осіб  податкової служби, громадяни можуть звернутися особисто за адресою м. Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет №127.
 
Відомості, подані в усних та письмових зверненнях, будуть своєчасно та об’єктивно розглянуті відповідно до вимог чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus