USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

23 округ: екзит-пол SOCIS на Волині – фейк

18 Липня 2016 06:10
Попри заяви окремих всеукраїнських ЗМІ, жодних екзит-полів на окрузі №23 не проводили.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Окремі всеукраїнські ЗМІ поширили інформацію про результати екзит-полів, проведених Центром соціальних і маркетингових досліджень SOCIS на замовлення Комітету виборців України. Зокрема, 112-й канал опублікував дані і по окрузі №23.
Проте, як повідомив Олексій Кошель, екзит-поли організували лише на трьох округах: в Івано-Франківській, Чернігівській областях та в Дніпрі. Разом з тим, жодних досліджень у Волинській області не проводили.

Довідково:

Центр SOCIS — соціологічна компанія в Україні, що займається соціально-політичними та маркетинговими дослідженнями, є колективним членом Соціологічної асоціації України, членом міжнародної дослідницької мережі WORLD DRIVES association.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus