USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

23 округ: кандидати активно агітують у день тиші

16 Липня 2016 20:22
У переддень дня голосування, відповідно до законодавства – день тиші. Проте, це не завадило окремим кандидатам активно агітувати за себе.

Про це повідомляє прес-служба волинського осередку партії «УКРОП».

Вже завтра, 17 липня, у 23 виборчому окрузі мешканці Ківерцівського, Маневицького, Любешівського та Камінь-Каширського районів обиратимуть народного депутата.

Сьогодні ж, 16 липня, у переддень дня голосування, відповідно до законодавства – день тиші. Це означає, що агітувати вже заборонено, а виборчі штаби усіх кандидатів повинні були б познімати листівки, біг-борди, плакати та іншу візуальну агітацію з вулиць населених пунктів.

Натомість, згідно з інформацією волинського осередку партії «УКРОП», у всіх районах розміщені плакати деяких кандидатів. Зокрема, Олександра Пирожика та Людмили Кирди. Більше того, вони й досі «висять» на електроопорах, «намертво» прикріплені скотчем. Агітматеріалів кандидата Ірини Констанкевич, до слова, виявити у день тиші не вдалось.

У Ківерцівському районі, наприклад, у селі Озеро – агітаційний плакат Людмили Кирди і досі не зняли з дошки оголошень. У селищі Олика – на електроопорах – агітація Пирожика та самовисуванця Ігоря Рицка, у селі Муравище – Кирди. У Ківерцях також зафіксований не знятий банер Юрія Кулачека.

У селищі Любешів агітка Кирди – на дошці оголошень, дверях музичної школи, а на вулиці Свободи – її плакати та плакати Пирожика практично на кожному стовпі.

У Камінь-Каширському після півночі сьогодні у деяких населених пунктах у двори «повкидали» друковані агітки Кирди. Її плакати і далі розміщені у вітринах магазинах та традиційно на електроопорах. Брат по такому способу агітації – Пирожик.

У Маневицькому районі у селі Прилісне агітація Юрія Кулачека, Людмили Кирди та Олександра Пирожика продовжує «радувати око» на дошці оголошень. Не зняті з електроопор листівки кандидатів зафіксовано і у селі Карасин. Аналогічна ситуація і в інших селах Маневиччини.

«Для полегшення роботи спостерігачам від «Опори» надаємо наочні факти агітації у День тиші», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Води слонам Показати IP 16 Липня 2016 20:35
Такі шавки, як шелепи, находи й шарпаті гавкають тільки за гроші або великі гроші. Головна задача цих цуциків десь нагадити чи тихенько поскавуліти у куточку
Анонім до Води слонам Показати IP 17 Липня 2016 00:32
Листівки не мають клеїти у день тиші, але знімати мать не кандидати а комунальні служби.
12 до Води слонам Показати IP 17 Липня 2016 09:17
А той ду...рень Рицко і там преться, два слова зв'язати не може, тупий як валянок а лізе і лізе
25 до Води слонам Показати IP 19 Липня 2016 12:14
Сформулюйте правильно перше речення у вашому коментарі. Важко зрозуміти Вашу думку!
Цвинтарчук А.А. Показати IP 16 Липня 2016 22:48
Навіщо нам знову витрачати гроші і час на чергового дармоїда і брехуна . В державі необхідно негайно скорочувати їх чисельність до 100 - 120 чол. P.S.
234 Показати IP 16 Липня 2016 23:11
Чого ви паритесь - "Укроп" само-собою переможе
567 до 234 Показати IP 17 Липня 2016 09:35
Краще вже УКРОП ніж Свобода або БЮТ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus