USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

24 листопада: події, факти, дні народження

24 Листопада 2016 00:00
24 листопада день народження святкують генеральний директор ФК «Волинь» Євгенія Жуховицька, директор ТзОВ ВТП «Санрайз» Юрій Девіцький, провідний спеціаліст відділу інформаційної роботи Луцької міської ради Олександр Олішевський (на головному фото), художник Віктор Дембицький, телеведуча та активістка Галина Падалко, телеведучий та медіа-менеджер Тарас Шкітер, приватний нотаріус Анжела Усік.

Також сьогодні свято і у голови Фонду розвитку ЗОШ №3 «Ініціатива» Колодинської Анни Євгенівни. Офіс розвитку кварталу, що на вулиці Ковельській 47 а, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вітає Анну Євгенівну з ювілеєм та бажає невичерпної енергії для здійснення усіх задумів та мрій. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене лише позитивом, радістю та достатком. Наснаги та терпніння!

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників зі святом і бажає міцного здоров'я, невичерпного натхнення, мирного неба та успіхів у всіх починаннях. Сонячного настрою, щедрих дарунків долі та гарних новин кожного дня!
Євгенія Жуховицька
Євгенія Жуховицька
Віктор Дембицький
Віктор Дембицький
Галина Падалко
Галина Падалко
Тарас Шкітер
Тарас Шкітер
Також свято сьогодні у заступника начальника відділу мереж та телекомунікацій ВАТ "Ощадбанк" Руслана Лизуна. Родина та друзі вітають його та бажають здоров'я, успіхів та реалізації найсміливіших планів! Нехай все вдається!
Руслан Лизун
Руслан Лизун
Також день народження сьогодні святкує приватний підприємець Андрій Іванісік. Давні друзі, близькі зичать йому впевнених перемог, гарного настрою та здійснення мрій!
Андрій Іванісік
Андрій Іванісік


Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Торік 24 листопада у Луцьку випав перший сніг. Яким побачили лучани своє місто дивіться ТУТ.

Також в цей день розпочала свою роботу новообрана Луцька міська рада.

У 2014 році цього дня до Луцька з концертом «Лагідна та сувора українізація», завітав професор антропології Орест Лютий та антитоталітарний музичний гурт «Сталін унд Гітлер капут»

2013 року в цей день редакція показала соціальний кліп від групи ТІК. Тоді провокаційний кліп на пісню «Люби ти Україну!» стрімко набирав обертів в інтернеті.

У 2010 році видання писало, що на Волині «постарішали» шлюби. Повідомлялося, що майже 70% чоловіків віком до 30 років обрали наречених молодших за себе, більше 20% – старших і 12% – одноліток. Серед тих, хто вирішив поєднати свої долі, 56 жінок і 70 чоловіків пенсійного віку.

А у 2009 році редакція розповідала, що найбільше слухають українці. Згідно з соціологічними дослідженнями, найулюбленішими стилями музики для українців є поп-музика, народні пісні та шансон. Попсу слухає 32 відсотка, фольклорні пісні – 25, а під шансон балдіють 22 відсотка українців.

Народилися:

24 листопада народилися нідерландський філософ Бенедикт Спіноза, український громадський діяч Адам Коцко, американський психолог, педагог, лектор Дейл Карнегі, український поет Микола Вороний, сербський кінорежисер Емір Кустуріца («Аризонська мрія», «Життя як диво», «Андеграунд»), американський рок-музикант Клем Бурк, український співак, композитор, соліст гурту «Юркеш» Юрко Юрченко.

Сталося:

1638 — в урочищі Маслів Стан ухвалена «Ординація війська запорозького реєстрового».

1910 — у Севастополі розпочала роботу офіцерська школа авіації.

1918 — ескадра Антанти окупувала Севастополь.

1969 — Договір про непоширення ядерної зброї ратифікований у США та СРСР (президент США Річард Ніксон підписав відповідний законопроект, договір був ратифікований Президією Верховної Ради СРСР).

2004 — Центральна виборча комісія України оприлюднила офіційні результати виборів Президента України. Переможцем було визнано Віктора Януковича. Протокол підписали 11 членів комісії, один із яких, Олександр Чупахін, підписав його з позначкою, що цей документ «не відповідає волевиявленню українського народу». Не підписали протокол троє членів ЦВК — Андрій Магера, Руслан Князевич і Ярослав Давидович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus