USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

11 грудня: дні народження, події, факти

11 Грудня 2017 00:00
11 грудня день народження відзначає заступник голови Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП», депутат Волинської обласної ради Олександр Курилюк.

Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини вітає іменинника зі святом та зичить йому міцного здоров'я, щастя, здійснення всіх мрій та задумів, а також Божого благословення. Нехай у Вашому житті завжди будуть посмішки і хороші події!

Також сьогодні день народження святкує і бухгалтер Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об'єднання Світлана Пивоварчук. Адміністрація та колектив ОТМПО вітають пані Світлану та зичать їй професійних успіхів, сімейного затишку, благополуччя, міцного здоров'я, удачі та життєвих гараздів.

Свої іменини цього дня святкує Наталія Криштапюк. Коханий чоловік вітає її з днем народження та бажає позитивного настрою, радості, любові. Нехай збуваються всі мрії та бажання, хай дні будуть наповнені красою, теплом, позитивом та увагою близьких людей!
Наталія Криштапюк
Наталія Криштапюк

11 грудня свято у чарівної Іванни Дувакіної. Друзі вітають її з днем народження та бажають завжди бути щасливою і коханою.

«Нехай всі бажання стануть реальністю. А поряд із тобою, щоб завжди були справжні друзі, які даруватимуть своє тепло і любов!» - зичать вони Іванні.
Іванна Дувакіна
Іванна Дувакіна
Інформаційне агентство Волинські Новини вітає всіх іменинників зі святом і бажає миру, достатку й успіхів у всіх починаннях. Нехай життя повниться здобутками та новими перемогами.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

11 грудня іменини у тих, хто носить ім’я Федір та Василь.

Сьогодні - Міжнародний День гір. Свято було проголошено 20 грудня 2002 року під час 57-ої сесії Генеральної Асамблеї ООН, коли підводилися підсумки проголошеного ООН Міжнародного року гір. У резолюції Генеральної Асамблеї запропоновано світовій спільноті організовувати цього дня заходи, які пропагують значення стабільного розвитку гірських регіонів.

Наша хроніка:

Минулоріч редакція розповідала про маленького лучанина Романа Гусака, який став чемпіоном світу з козацького двобою та ММА.

У 2015 році видання писало про те, як активіст Правого сектора на Волині на прийом до голови Волинської обласної державної адміністрації прийшов з гранатою.

2014 року цього дня масово загинула риба у ставку, що знаходиться в Турійську поблизу комбікормового заводу фірми «Пан Курчак».

2013 року у цей день редакція показала революційний Київ очима Волинських Новин. Ексклюзивний фоторепортаж дивіться ТУТ.

У 2012 році редакція розповідала про автоквест у Луцьку. Про те, як це було, можна переглянути у відеофільмі.

Окрім того, у цей день назвали кращих футболістів «Волині». Так, румунський півзахисник луцької команди Ерік Бікфалві потрапив у п'ятірку гравців Прем'єр-ліги сезону 2012/2013 років.

Народилися:

Цього дня з’явилися на світ німецький мікробіолог, нобелівський лауреат і відкривач знаменитої паличкиРоберт Кох, французький письменник, автор серій пригодницьких повістей про Арсена Люпена Моріс Леблан, священик УГКЦ, культурно-громадський діяч Андрій Бандера, український письменник Микола Матіїв-Мельник, французькі актори Жан Маре і Жан-Луї Третіньян, український політик, один із лідерів ОУН та УПА Микола Лебідь, український гандболіст Олександр Шипенко, радянський режисер-мультиплікатор, автор мультфільмів «Пластилиновая ворона», «Падал прошлогодний снег» Олександр Татарський, український гандболіст В'ячеслав Дідушенко, російський рок-музикант, лідер групи «Машина часу» Андрій Макаревич, громадянський активіст Михайло Свистович, український футболістАндрій Гусін.

Сталося:

1769 — в Англії запатентували жалюзі.

1852 — у Парижі відкрили найстаршу з нині чинних циркових споруд.

1894 — у Парижі відкрили першу в світі автовиставку, у якій брало участь 9 фірм.

1914 — у Києві за зв'язки з австрійським урядом російська поліція заарештувала українського історика Михайла Грушевського.

1918 — в Одесу вступили війська Директорії УНР.

1937 — Сталін у Великому театрі (Москва) вимовив крилату фразу: «Депутат — слуга народу».

1946 — при ООН створили Дитячий фонд — ЮНІСЕФ.

1963 — Френк Сінатра заплатив викуп в $240 тисяч за свого сина.

1972 — Юджин Сернан і Гаррісон Шмітт (астронавти космічного корабля «Аполлон-17») востаннє (станом на 2012) вийшли на поверхню Місяця, провівши у долині Таурус-Літтров 75 годин. Це була 6-а в історії висадка людей на Місяць.

1981 — лондонський Біг Бен зупинився від холоду (о 12:27).

1993 — вітальну телеграму Хрущова Гагаріну (12 квітня 1961) на аукціоні у Нью-Йорку продали за $ 68 500 (світовий рекорд вартості телеграм).

1994 — російські війська вторглися в Чеченію.

1997 — ухвалили Кіотський протокол — міжнародну угоду про обмеження викидів в атмосферу парникових газів.

1998 — аеробус A310-200 «Тайських авіаліній» зазнав катастрофи біля аеропорту «Сурат Тані» (Таїланд), загинула 101 людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus