USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

24-річний чоловік намагався виїхати за кордон: у «Ягодині» викрили фіктивне подружжя

23 Січня 2024 16:26
Під час оформлення пасажирів потяга «Київ-Хелм», який днями прямував до Польщі через пункт пропуску «Ягодин-залізнична станція», прикордонники Волинського загону припинили спробу незаконного перетинання кордону 24-річним мешканцем Дніпропетровщини.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Чоловік мав намір виїхати за кордон на підставі документів про супровід особи з інвалідністю. Інспектору він надав відповідну довідку та свідоцтво про шлюб.

Читати ще: За $2200 пообіцяв переправити ухилянта за кордон: на Львівщині затримали 21-річного «бізнесмена» з Волині

В ході перевірки документів та спілкування з «подружжям» прикордонники з'ясували, що їхній союз – фіктивний. Таким чином, одружившись із 34-річною жінкою з III групою інвалідності, чоловік розраховував безперешкодно потрапити за кордон, однак не вийшло.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) прикордонники поінформували представників Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus