USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

25 років тому на Волині відбулося перше демократичне засідання депутатів

16 Квітня 2015 10:51
Перша сесія депутатів Волинської обласної ради відбулася за участю більше 130 депутатів. Тоді майже кожне рішення, яке приймали, було революційним.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання, яке відбувається сьогодні, 16-го квітня.

До присутніх звернувся депутат Олександр Свирида й повідомив, що 25 років тому була справді історична подія, адже чинили деколективізацію.

«Тоді усі рішення були, певною мірою, революційні. Адже відбувалося багато ключових змін для Волині, зокрема тоді ми прийняли рішення про передачу політехнічному університету будинків обкому, що стало матеріальною базою навчального закладу. Також ми реформували автогосподарство тодішньої влади. Й таких рішень було чимало по всій області. Тоді було більше 130 депутатів, нині вони вже пенсіонери», - поінформував Свирида.

Усі присутні оплесками привітали перших демократичних депутатів Волині й побажали їм міцного здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
той Показати IP 16 Квітня 2015 11:54
свирида вважає себе ще демократом а не отприском начальника?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus