USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

2,7 мільйона гривень для двох сіл Полісся «вибив» Мартинюк?

22 Серпня 2008 17:05
Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Дмитрук та народний депутат України Адам Мартинюк взяли участь в урочистостях із нагоди газифікації двох сіл Любешівського району. Про це 22 серпня інформують «Волинські Новини».
Напередодні 17-ї річниці незалежності України довгоочікуваний голубий вогник спалахнув у селах Ветли та Невір. За повідомленням головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ВОДА, згадані населені пункти газифікувалися за рахунок програми НАК «Нафтогаз України», якою на ці потреби було передбачено 2,7 мільйона гривень. Посприяв виділенню такої значної суми народний депутат України Адам Іванович Мартинюк. Ще 180 тисяч гривень надійшло з обласного бюджету Волині.Роботи з газифікації проводило ВАТ «Волиньгаз». Загальна протяжність підвідного газопроводу становить 17 кілометрів. Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Дмитрук щиро привітав жителів сіл Ветли та Невір із суттєвим поліпшенням їх побутових умов і вручив нагороди усім, хто особливо відзначився під час спорудження газопроводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus