USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

3 червня: події, факти, дні народження

3 Червня 2016 00:00
День народження 3 червня відзначають депутат Волинської обласної ради Ігор Лех, головний тренер волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький та фіналіст проекту «Шанс», лучанин Адам Горбатюк.

Окрім того, день народження сьогодні святкує директор агентства моделей «Панна» Анна Тріль.

Інформаційне агентство Волинські Новини
вітає іменинницю. Бажає, аби у житті завжди було місце добрим емоціям, гарним людям і хорошим подіям. Миру і любові, натхнення і впевненості у власних силах. Дякуємо за цікаві новини та приємну співпрацю!



Також, сьогодні подвійне свято відзначає подружжя Чируків (на головному фото). У Віталія Чирука - день народження, а у його дружини Олени за православним календарем іменини. Вітаємо їх з цим світлим днем та бажаємо міцного здоров'я, професійних та спортивних успіхів, наснаги та безмежного кохання.

День народження 3 червня святкує й Алла Гречишкіна. Їй передають вітання донька Анна, рідні та близькі. Бажають щастя, міцного здоров'я, родинного тепла і радості від життя.

Також святкує сьогодні директор магазину «Все для даху» Руслан Януль.

ІА Волинські Новини вітає його зі святом. Зичить мирного неба, прихильності долі, поваги від людей і приємних дрібниць нащодень.

3 червня народився розробник першого сайту ІА Волинських новин директор ТОВ «Артефакт» Андрій Сірук. Щиро вітаємо зі святом та бажаємо успіхів у всіх починаннях, хай збуваються всі мрії.


День народження святкує також Ольга Михайлова (Дерев'янчук). Коханий чоловік та рідні вітають її зі святом. Зичать залишатися завжди усміхненою, життєрадісною, успішною і перебувати в Божій ласці і любові.



Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини за православним календарем святкують Кирило, Костянтин, Федір, Михайло, Ярослав та Олена.

Наша хроніка:

Торік у Луцьку похизувалися своїми чотирилапими, крилатими, лускатими та вухатими тваринками більше 150 учасників із усієї Волині на виставці домашніх улюбленців.

У 2014 році лучанка Яна Беломоіна порадувала нас призовим 2-им місцем на черговому етапі Кубку світу в Німеччині по маунтинбайку (гірський велосипед)

Три роки тому ми інформували про закинуту заправну станцію у Луцьку. Стара заправна станція знаходилась під бетонним перекриттям над автостоянкою. У приміщенні виявили невелику кімнатку, де було три цистерни з пальним, і коридор.

У 2012 році ми писали про концерт гурту «Оркестр Янки Козир» у Луцьку. Гурт виконував не лише старі композиції, а й пісні з нової програми.

Цього дня у 2011 році ми інформували, що в селі Крухиничі Локачинського району на Волині втопилася 10-річна дівчинка. Нещасний випадок трапився, коли після занять у пришкільному таборі дівчина з двома подругами вирушили купатися.

А 3 червня 2010-го у фіналі конкурсу краси і грації «Міс університету - 2010» перемогла студентка юридичного факультету ВНУ Анна Фаізова. За звання найкрасивішої та корону переможниці боролися 16 дівчат - представниць із різних факультетів та інститутів ВНУ. У програмі було представлено шість конкурсів, кожен із яких мав розкрити таланти та здібності дівчат.

Народилися:

Цього дня народилися український письменник-полеміст Іван Вишенський, визначний український бандурист і кобзар Федір (Хведір) Гриценко (Холодний), український громадсько-політичний діяч, президент Західно-Української Народної Республіки Євген Петрушевич, більшовицький діяч, голова Всеросійського центрального виконавчого комітету Яків Свердлов, радянський актор, режисер і сценарист Сергій Герасимов (постановник фільмів «Молода гвардія», «Тихий Дон», «Семеро сміливих», «Дочки-матері», «Юність Петра»), радянська акторка, заслужену артистка РРФСР Емма Цесарська (Аксінья з «Тихого Дону»), російський актор і режисер Всеволод Шиловський («Закоханий за власним бажанням», «Мільйон у шлюбному кошику», «В'язень замку Іф», «Інтердівчинка), український футболіст Сергій Ребров, український футболіст Артем Кравець.

Сталося:

1768 – звільнення міста Умані гайдамацькими загонами Максима Залізняка та Івана Гонти.

1871 – французький поет Ежен Потьє написав текст «Інтернаціоналу».

1938 – в УРСР створені Ворошиловградська і Сталінська області, нині Луганська й Донецька.

1961 – початок дводенних переговорів у Відні Микити Хрущова і Джона Кеннеді – перша зустріч глав СРСР та США після 1945 року.

1980 – у результаті помилки американського комп'ютера системи NORAD, який повідомив про радянський ядерний напад, у США оголошена ядерна тривога. Протягом десяти хвилин світ перебував на межі ядерної війни.

1981 – Папа Римський Іван Павло ІІ виписався із госпіталю після скоєного на нього замаху.

1985 – Ватикан та Італія підписали угоду про те, що католицька релігія позбавлена статусу державної в Італії.

1998 – у Нижній Саксонії (Німеччина) біля станції Ешеде зазнав катастрофи швидкісний експрес «Мюнхен—Гамбург» (поїзд розчепився, шостий вагон врізався в опору мосту, наступні – в нього). Жертвами найбільшої в Німеччині у післявоєнний час аварії стала 101 особа, поранено 88 людей.

2006 – парламент Чорногорії проголосив незалежність країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вітання! Показати IP 3 Червня 2016 09:49
Лєна з Віталіком - дуже світлі і класні )
Адаму Показати IP 3 Червня 2016 11:16
www.volynnews.com/news/society/3-chervnia-podiyi-fakty-dni-narodzhennia1/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus