USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

3-річна дівчинка з Волині, якій сестра вистрілила в голову, одужує

13 Квітня 2018 10:40
3-річної дівчинка із селища Ратне, якій старша сестра вистрілила в голову з пневматичної гвинтівки, одужує.

Про це повідомила мама дівчинки Світлана Зінов'єва-Бенедисюк у Фейсбуціна сторінці групи Типова Ратнівщина.

З її слів, найстрашніші дні позаду, хоча попереду ще лікування й реабілітація.

Нагадаємо, 21 березня близько 14 години в селищі Ратне 6-річна школярка з необережності здійснила постріл із пневматичного пристрою в голову своїй малолітній сестрі.Відомо, що дідусь няньчив вдома онучок та недогледів: старша взяла до рук пневматичну гвинтівку, з якої вистрілила трирічній сестричці в голову. В результаті вистрілу дівчинка отримала проникаюче кульове поранення в ділянку правої скроні.

Дівчинку у важкому стані «швидка» доставила в обласну лікарню, де її прооперували. Операція пройшла успішно, дитина прийшла до тями.

Жінка дякує людям, які підтримали сім'ю весь цей час.

«Дуже дякую людям, якi нам допомогли. Завдяки вам, вашим молитвам, вашiй допомозi, ми змогли пережити найстрашнiшi для нас днi. Наша дiвчинка, вижила завдяки нам всiм», - йдеться у дописі.

«Нiколи не могла i уявити, що нас настигне така бiда. Дуже дякуемо вам за вашi щирi серця, вашу допомогу. Наша донечка вижила, i хоч попереду у нас ще багато роботи, вона одужує. Ви нас дуже пiдтримали. Дякуємо вам", - пише жінка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus