USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

30 років без ремонту: у Ковелі люди просять навести лад в одному з дворів

7 Серпня 2022 23:02
Мешканці вулиці Кияна, що на околиці Ковеля, стурбовані станом свого двору і під’їзною дорогою. Люди скаржаться, що після перших же дощів усе перетворюється на суцільну калабаню з багнюкою, і вибратися з подвір’я чистим просто неможливо.

Чому ж за 30 років ніхто так і не зміг вирішити дорожнє питання – у сюжеті 12 каналу.

«Як дощ пройде, то по коліна води, і добирайся як хочеш. Як з ціпком – то хоч бери й лети», – бідкається пенсіонерка, яка проживає в одному з будинків.

Інша мешканка розповідає, що люди не просили у влади заасфальтувати подвір’я, а хоч порівняти – засипати боєм якимось тощо.

Біда і в тім, кажуть місцеві жителі, що тут глиняна земля. Тож у холодну пору року під час дощів двір перетворюється на суцільну калюжу.

«Коли дощ пройде, то нам соромно зайти в автобуси – усі ноги в глині», – скаржиться мешканка будинку.

Місцеві жителі додають, що неодноразово звертались до міської влади, проте отримали відповідь, що ця територія належить Дубівській громаді. А в самій громаді на скарги людей лише розводять руками.

На людській галас прийшов і мер Ковеля Ігор Чайка та голова Дубівської громади Роман Троцюк.

Як підтвердив Роман Троцюк, земля належить Дубіській громаді. Втім ситуація тут, мовляв, не настільки критична. Та додав, що жителі будинків можуть самі закупити, наприклад, щебінь, а тоді сільрада може виділити техніку, яка розрівняє дорогу і доведе її до ладу. Мовляв, облаштувати покриття можуть лише спільними зусиллями.

Місцеві кажуть: тепер думатимуть, як зарадити ситуації, та чи будуть складатися коштами, чи міситимуть болото й далі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Петро Показати IP 8 Серпня 2022 08:11
самі робіть
Гоша Показати IP 9 Серпня 2022 15:27
Вже геть обнагліли на Україні війна а їм дорогу подавай. І мужикі не мужикі одні баби

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus