USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі запрошують на відкриття стадіону «Локомотив». Оновлено

30 Червня 2023 16:02
У суботу, 1 липня, у Ковелі відкриють стадіон «Локомотив». Спортивний об’єкт розташований на вулиці Сагайдачного 5В. У зв’язку із загибеллю на війні двох військових у місті скасовують концертно-розважальну програму. У межах відкриття планують провести лише виставкові футбольні матчі.

Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.

Так, о 13:00 було заплановано виступи творчих колективів, а о 15:00 мали б розпочатися спортивні змагання (футбольні матчі), за участі зірок українського футболу.

Згодом Ігор Чайка повідомив, що у звʼязку з трагічними подіями – загибеллю військових із Ковельської громади Олександра Філона та Руслана Ілюшика – деякі заходи, повʼязані з відкриттям спортивного ядра, – скасовано.

Проведуть тільки два футбольні матчі о 15:00 та о 17:00. Про відкриття ядра оголосять о 16:50.
«Відтепер Ковель матиме повноцінний культурно-спортивний об’єкт, який дозволить учням, молоді та спортивній громадськості міста втілювати найсміливіші проєкти», – наголосив міський голова.
Крім того Ігор Чайка наголосив, що цьогоріч у Ковелі не будуть відзначати День міста. З його слів, звична для ковельчан дата – перша неділя липня, найближча до 6 липня, коли наше місто було звільнене від фашистських окупантів 1944 року, – втратила свою актуальність, свою історичну першочерговість.

«Питання нової дати відзначення Дня міста – відкрите. Будемо обирати з-поміж кількох пропозицій та обговорювати публічно, адже цією датою може стати й день, коли Україна переможе рашистську навалу», – йдеться в повідомлені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus