USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

$3000 за фейкових дітей: у Луцьку судять торговців довідками

16 Квітня 2023 12:54
Три тисячі доларів за довідку про фейкових дітей – за стільки зараз продають підроблені свідоцтва для того, щоб військовозобов’язані могли виїхати за кордон.

На торгівлі документами на фейкових дітей попалися два жителі Чернігівської області. Липові довідки вони привезли продавати до Луцька, де їх затримали. Зараз чоловіків судять у Луцькому міськрайонному суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Двоє мешканці Чернігова приїхали до Луцька, щоби збути військовозобов’язаним два фальшиві свідоцтва про народження на дітей. Вартість підроблених документів вони оцінили у 120 тисяч гривень. Інший документ, який теж продали за три тисячі доларів, – це тимчасове посвідчення військовозобов’язаного з неправдивими відомостями.

«Під час судового розслідування встановлено, що чоловіки вступили в злочинну змову щодо незаконного переправлення військовозобов’язаних осіб через державний кордон України шляхом виготовлення підроблених документів», – було озвучено на судовому засіданні.

Обох продавців фальшивих довідок затримали на місці злочину. Чоловіки свою вину визнали частково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майор Показати IP 16 Квітня 2023 14:53
Дійсно, дешевше наробити своїх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus