USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

350 танцювальних пар з різних областей України виступили в Луцьку

21 Березня 2018 22:19
Значна кількість танцювальних пар, драйвові ритми і яскраві емоції – у Луцьку відбувся відкритий чемпіонат області по танцювальному спорту «Чемпіонат Волині-2018», організований клубом танцювального спорту «Троянда» Палацу учнівської молоді міста Луцька за підтримки відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

Серед учасників – пари різних вікових категорій із Луцька, Ужгорода, Тернополя, Львова, Івано-Франківська, та представники волинських танцювальних клубів.

До складу компетентного журі цього разу увійшли й представники Польщі, судді міжнародної категорії, яких приємно вразила організація танцювального свята і рівень майстерності учасників.

Вже традиційно підтримку в організації й проведенні заходу надав депутат Луцької міської ради Сергій Шкода (фракція – українське об’єднання патріотів «УКРОП»), ініціювавши нагородження кожного із учасників-переможців індивідуальними кубками, а не врученням одного кубка на двох, як це відбувається зазвичай. Також приємною цікавинкою свята стало нагородження спеціальними сувенірними медалями за зайняті 4, 5 і 6 місце, адже кожен із учасників докладав максимум зусиль під час свого виступу, а тому безперечно заслуговує на пам’ятні відзнаки.

«Приємно, що майстерність наших вихованців зростає, а їх участь наших у танцювальних змаганнях знаходить достойну оцінку, – зазначила тренер клубу спортивного танцю «Троянда» Ольга Кравчук. – Учасники влаштовують справжні танцювальні шоу, а учні клубу «Троянда» отримують численну кількість призових місць. Щиро вдячна усім – і дітям, і їх батькам, за любов і відданість танцювальному мистецтву і за черговий успіх та професіоналізм під час змагань, які запам’ятаються усім глядачам і учасникам».

Традиційно найбільшу кількість перших місць завоювали вихованці танцювального клубу «Троянда» із Луцька.

Володарями призових кубків і перших місць у різних категоріях стали:

Категорія – молодь 1 – Керничишин Станіслав і Ткачук Дарія з клубу «Модерн», Ковель; Волянський Максим і Крамар Дарина – клуб «Троянда», Луцьк;

Категорія школа (до 8 років) – Павлюк Дмитро і Прачук Мар’яна, «Троянда», Луцьк;

Категорія школа до (10 років) – Мороз Костянтин та Івандюк Евеліна, «Троянда», Луцьк;

Категорія «Ювенали 2» – Оремус Даніель і Канюк Надія, клуб «Грація», Ужгород; Мамчур Антон і Михальчук Юлія, клуб «Троянда», Луцьк;

Категорія Юніори 2 – Дудик Вадим і Степанюк Анастасія, клуб «Троянда», Луцьк; Мазепа Богдан і Кулак Іванна, клуб «Троянда», Луцьк

Категорія Юніори 1 – Селезнюк Назарій і Бегаль Владислава, клуб «Модерн», Ковель; Бобко Назарій і Телятник Катерина, клуб «Альянс», Тернопіль; Кондратюк Владислав і Метельська Софія, клуб «Троянда», Луцьк;

Ювенали 2, школа – Кондратюк Владислав і Метельська Софія, клуб «Троянда», Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus