USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

37 країн світу інвестує в економіку Волині

9 Серпня 2013 16:44
371 долар інвестицій припадає на кожного волинянина з моменту «вливання» іноземного капіталу в економіку краю.
В економіку Волині інвестовано майже 762 тисячі доларів США прямих інвестицій - акціонерний капітал. І це за І півріччя 2013-ого. Загальний обсяг інвестицій з початку інвестування становить понад 384 мільйони доларів або в середньому 371 долар на одного мешканця області, поінформували у прес-служби Головного управління статистики в області.
Іноземний капітал, на розвиток підприємств області, надходить від партнерів із 37 країн світу. Основними країнами–інвесторами є Кіпр, Віргінські Острови, Швеція, Польща. Їх частка - майже 76% загального обсягу.
У повідомленні йдеться, що найбільше інвестицій отримали господарюючі суб’єкти Луцька, Нововолинська, а також Ковельського і Луцького районів. У вказані регіони спрямували майже 93% всіх інвестицій.
Прямі іноземні інвестиції надійшли на 278 підприємств області. Більше половини внесеного з початку інвестування іноземного капіталу зосереджено на промислових підприємствах, зокрема, на підприємствах із виготовлення виробів із деревини, паперу та поліграфічної діяльності, виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, інших видів переробної промисловості, ремонту і монтажу машин та устаткування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus