USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У поліції Волині спростували інформацію про затримання головного поліцейського області

25 Лютого 2024 10:07
Інформація, що шириться соцмережами про затримання начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка, не відповідає дійсності.

Про це 24 лютого заявила речниця ГУНП Волині Ольга Бузулук.

«Соцмережами і телеграм-каналами шириться інформація про нібито затримання начальника ГУНП у Волинській області: це не відповідає дійсності. Юрій Крошко не затриманий і перебуває на службі», – зазначила речниця.

Як додала, також є фейком інформація про продаж 52 автівок, які були завезені як гуманітарна допомога.

«Жодне завезене майно і транспортні засоби не продані, усе перебуває на обліку ГУНП, автомобілі виконують завдання за призначенням і в поліції Волині, і в зоні бойових дій, де несуть службу волинські поліцейські. Неодноразові перевірки це підтверджують», – наголосила Ольга Бузулук.

«Дійсно, 23 лютого в приміщенні ГУНП були проведені обшуки ДБР, але коментувати дії цього органу ми не можемо. Просимо користуватись перевіреною інформацією з офіційних джерел», – зазначили в секторі комунікації поліції Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Небайдужа Показати IP 25 Лютого 2024 14:25
Не говоріть не правду!!!! На офіційніх сторінках є інформація про обшук у волинського начальника поліції!!! І це не фейк.
Важливо Показати IP 26 Лютого 2024 16:12
Запитання до Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка: ЧОМУ Крошко до цих пір не є учасником бойових дій?
Правдоруб Показати IP 26 Лютого 2024 21:54
Виникає логічне запитання якщо ФЕЙК, то ДБР лузери і просто так приїхали до "ЧЕСНОГО" поліцейського і щось шукали. Якщо ні, то що знайшли, чи вручено офіційно підозру і, чи відкрито кримінальне провадження.... тощо. Що стосується місцевих "активістів" рижкові, климчуки ще патлатий там був бігали по Луцьку і кричали що мають керувати поліцією місцеві то найбільшими лузерами є ви йдіть в ЗСУ та докажіть свій патріотизм на полі бою. Тому що десятки міліціонерів яких ви звільнили з роботи своєю "атестацією" сьогодні самовіддано захищають державу Україна, а ви як були тими хто "гавкає" за копійки так, і залишилися. Слава Україні! Слава ЗСУ!!! P.s. Ще Шпигу свого заберіть, а то "окопи" риє навпроти Епіцентру... "жирний" кусок землі прихватив
Во! Показати IP 27 Лютого 2024 15:47
Якби Крошко був чесною людиною - у день обшуків поклав би на стіл вищому керівництву заяву про відставку або про відсторонення від обов'язків начальника ГУ на період розслідування. А так щодня на прохідній підлеглі рядові поліціянти з прихованою посмішкою зустрічають його: "злодій пішов"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus