USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

4 тисячі потенційних військових волинян - зникли

23 Лютого 2015 10:09
Перший етап 4 хвилі мобілізації завершився. Волинь із завданнями не впоралася.

Про це повідомив тимчасово виконувач обов’язків військового комісара Роман Кулик під час оперативної наради в голови ОДА.

З його слів, мобілізаційні плани на Волині виконані на 78%.

З цим завданням впоралися Горохівський, Локачинський, Ківерцівський, Луцький, Маневицький, Любешівський військкомати. Дещо гірші показники в Нововолинську і Ковельському районах.

А ось із завданнями не впоралися Любомльський, Ратнівський і Старовижівські військові комісаріати. Основна причина невиконання планів – відсутність військовозобов’язаних необхідних спеціальностей.

Але є ще декілька проблем, приміром, низький рівень патріотичного виховання. Так, волиняни 60-70 років народження більше патріотично налаштовані, аніж чоловіки 80-90-х років народження.

На Волині відкрили 27 кримінальних проваджень за перешкоджання мобілізації. Волиняни блокували дороги, перешкоджали врученню повісток.

На результати мобілізаційних планів впливає й масова міграція населення. Так, місце перебування 4 тисяч волинян не встановлено.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що для Волинського обласного військкомату мобілізаційне завдання стосовно ресурсів, які підлягають поставці під час першого етапу четвертої черги мобілізації, збільшили на 15%. Та попри це мобілізація на Волині відбуватиметься швидше, ніж планувалося.

ЧИТАТИ ЩЕ: МОБІЛІЗАЦІЯ НА ВОЛИНІ: ЯК ПРОХОДИЛИ МЕДКОМІСІЮ ДЕПУТАТИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus