USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські військкомати шукають фахівців

16 Березня 2015 12:30
Фахівці штабної роботи, учасники АТО та водії потрібні військовим комісаріатам на Волині.

Про це під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 16 березня повідомив тимчасово виконувач обов’язків військового комісара області Роман Кулик.

Він звернувся до військовозобов’язаних та непрацевлаштованих, повідомивши, що військкомат потребує фахівців для штабної роботи, тих, хто працює із засобами зв’язку, водіїв, військових, які мають бойовий досвід участі в АТО.

Спеціалісти потрібні в усіх військкоматах, особливо у Любомльскому, Рожищенському районах та Нововолинську. Наразі для працевлаштування таких фахівців, зі слів Романа Кулика, є три дні. Після цього можна буде продовжити виконувати завдання мобілізації із новим складом військкоматів.

Також, з його слів, пропонується збільшити кількість військкоматів, відкривши у Локачинському, Любешівському, Маневицькому, Іваничівському,

Шацькому та Луцькому районах нових комісаріатів зі своїм штатом військовослужбовців та працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хома Показати IP 16 Березня 2015 12:42
пропонується збільшити кількість військкоматів - а що таке скорочення ох як швидко всі вже забули. Чи тепленьке містечко для когось треба підготовити?
Петро до Хома Показати IP 16 Березня 2015 15:16
Пардон, вибачте........., але, реалії сьогодення самі говорять за себе, іде війна, саме тому, ми повинні на даний момент, в військовій сфері знаходити найінтелектуалішних фахівців!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus