USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

450 юних волинян отримали путівки до табору Артек-Буковель

26 Травня 2017 19:29
Закінчення навчального року – найбільше свято для учнів. Сьогодні у всіх школах Волині пролунав останній дзвоник.

Традиційно перед будівлею навчального закладу зібрались у цей день також учні, вчителі та батьки Ковельської загальноосвітньої школи № 7, пишуть у прес-службі волинського УКРОПу.

Майже усі вбрані у вишиванки, заквітчані та веселі. Із натовпу школярів вирізняються випускниці, які замість традиційного білого верху-чорного низу одягнули елегантні чорні плаття із білими комірцями.

Загалом стандартну програму проведення із врученням грамот учням та вчителям, розбавили кумедними ситуаціями та чарівним вальсом випускників.

Завітав на це свято також голова фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс. Окрім того, що Ігор Олексійович прийшов привітати свого сина-випускника, він також вручив трьом найактивнішим ученицям путівки до табору Артек-Буковель від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Ігор Пініс привітав школярів із закінченням навчального року. Він наголосив, що не для всіх це свято радісне, адже одинадцятикласники стають на шлях дорослого життя, дорослих рішень та вчинків. Також Ігор Олексійович розповів, що пишається своїм сином Ігорем, який планує здобувати технічну освіту у одному із луцьких вузів.

Путівки у Ковельській школі № 7 отримали учениця 10-ого класу Юлія Балецька, учениця 8-ого класу Катерина Комісар та учениця 7-ого класу Вікторія Мацан. Дівчата – призери олімпіад та конкурсів місцевого, обласного та всеукраїнського рівня. Усі троє їдуть до Артеку-Буковель вперше, тому з нетерпінням очікують цієї подорожі.

Особливо схвильована наймолодша переможниця Вікторія Мацан, адже дівчина вперше побачить Карпати. Вікторія зайняла перше місце в області на Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика. Каже, що дуже щаслива такому подарунку і впевнена, що це стимулюватиме інших учнів також брати участь в конкурсах та перемагати.

Варто зазначити, що практично всі депутати від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» місцевих рад різних рівнів привітали учнів із закінченням навчального року та передали путівки від фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» переможцям спортивних, мистецьких та освітніх конкурсів. На заїзд до табору, який розпочнеться 30 травня, вирушать 450 юних волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus