USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

46% українців вважають ймовірним загострення війни на Донбасі у найближчі пів року

10 Грудня 2021 09:13
За результатами соцопитування групи «Рейтинг», 46% українців вважають ймовірним загострення війни на Донбасі в найближчі пів року. Натомість 23% думають, що такий розвиток подій малоймовірний.

Загалом фахівці зазначають, що за останні півтора року в українців зросло очікування масових заворушень та протестів, а також загострення війни.

Також соціологи поставили респондентам низку інших запитань з проханням оцінити ймовірність різних подій у найближчі пів року. Так, 72% вважають, що за шість місяців зростуть тарифи на тепло, а 67% — впевнені, що буде загострення економічної кризи.

Майже половина опитаних очікують загострення захворюваності на коронавірус, а кожний пʼятий вважає це малоймовірним.

Найменш імовірним українці вважають втягування України в міграційну кризу на польсько-білоруському кордоні (35%).

Опитування проводили на початку грудня методом особистого формалізованого інтервʼю. Серед опитаних були дві тисячі людей віком від 18 років у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Україна Показати IP 10 Грудня 2021 09:34
Росія перетворилася на городній страхопуд і посміховисько
Анонім Показати IP 10 Грудня 2021 10:02
Мою думку і думку близьких людей ніхто не питав,не знаю де беруться ці відсотки опитуаваних українців.Написали з потолка,а ви вірте всьому.Залякують людей,а ціни ростуть,вовки ситі і вівці цілі.
Дідо Показати IP 10 Грудня 2021 11:18
Ги, вистачає д.білів у суспільстві.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2021 13:44
думаю це спеціально для чогось захід накручує ситуацію. їм це чомусь вигідно.
Народна прокуратура Показати IP 10 Грудня 2021 17:01
Ну так від першого Майдану до другого пройшло якраз стільки ж часу, скільки маємо на сьогоднішній день. Пора "мудрому" українському народу знов його влаштувати і змести владу, за яку самі ж масово й безголово голосували. І привести до керівництва чергових аферюг, знищивши паралельно з цим усе те незначне позитивне, що спромоглися зробити за ці роки. Ми ж як норомальні народи будувати свою державу не здатні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus