USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підсумки 2018 року: 5 головних проектів компанії «Єврохолдінг»*

27 Грудня 2018 08:00
Кожен проект компанії «Єврохолдінг» – це окрема історія з особливим характером і атмосферою. Сьогодні ми підбиваємо підсумки найважливіших проектів нашої компанії, які вдалося успішно реалізувати чи розпочати у 2018 році. Нам є чим пишатися і є до чого прагнути.

Особлива наша гордість – «Яровиця».

Це територія комфорту для всієї сім’ї. Сучасний та яскравий житловий комплекс, який став окрасою Луцька. Це нові стандарти енергоощадності. Це архітектурні інновації в місті. Це нові висоти. Це місце, у якому вирує життя. Це – європейський рівень. Комплекст отримав відзнаку кращий «Дім 2018» східного прикордоння Євросоюзу за результатами конкурсу «Кришталева цеглина».

Плани, які вдалося реалізувати у 2018, це свого роду показник надійності та відповідальності.

Зокрема, цьогоріч у «Яровиці», що у Луцьку, був зданий в експлуатацію 5 під’їзд; у шостому під’їзді зводиться дванадцятий поверх, встановлені вікна на шести поверхах; у 7 під’їзді закінчені основні будівельні роботи, ведуться внутрішні оздоблювальні роботи, здійснено монтаж дверей; у 10 під’їзді зводиться третій поверх. У внутрішній частині двору облаштовується 2 поверх підземного паркінгу.

«Яровиця парк» – без перебільшень претендує на статус найкращого будинку Володимира-Волинського. Це сучасне житло у центрі міста, що стане домівкою для волинян, які цінують комфорт і затишок.

Ще одним проектом є «Яровиця лайф» у Калуші, Івано-Франківської області. Для маленького містечка – це високі стандарти сучасного будівництва. У 2018 році розпочали зведення перших двох будинків.

«Dream Town» – це стартап 2018 компанії «Єврохолдінг». Це світлий та яскравий житловий комплекс для нового, легкого та сучасного життя лучан.

ТРЦ «Orange Plazа» – відкриття року у місті Вараш. Це щирі дитячі усмішки, родинні розваги та свята у найкращій локації міста. Це вигідні інвестиції для бізнесу - 9000 м кв площ для розвитку бізнес-ідей. Це важливий крок у розвитку міста, що перевершив усі очікування мешканців.

Ми щасливі бути дотичними до творення майбутнього нашої держави і спостерігати, як світ, частиною якого ми є, стає кращим.

У компанії «Євроходінг» вже заплановано багато цікавинок для вас! 2019 обіцяє бути насиченим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus