USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Яровиця» на 30% енергоощадніша, – керівник компанії про висновки експертів*

25 Вересня 2018 08:30
Зимовий сезон окрім снігу та морозів приносить з собою платіжки з космічними сумами. У кожній родині думають, як заощадити на квартплаті і зменшити витрати на комуналку, адже тарифи на опалення за останні 3,5 роки зросли в 8,5-10 разів і стали найбільш затратною частиною в переліку комунальних послуг.

Отже, заощадити на комунальних означає мінімізувати тепловтрати. Основні джерела втрати тепла у багатоповерхових будинках - це нещільні конструкції системи вентиляції, неутеплений дах, погане перекриття підвального приміщення, невідповідні вікна та зовнішні стіни. Сумно, але більшість будинків нашого міста мають частину, а то й всі перелічені вище характеристики. У таких випадках тепловтрата сягає 50% енергії, яка йде на опалення будинку, тоді як мешканці змушені оплачувати усі 100%. Ба більше, центральна система теплопостачання теж уже застаріла.

Сьогодні існують ефективні технології модернізації будівель, які здатні значно зменшити тепловтрати. Серед них, зокрема: встановлення теплолічильників, індивідуального теплового пункту, заміна вікон та дверей, утеплення стін, встановлення регуляторів тепла на радіаторах, реконструкція даху. Однак можна піти простішим шляхом – замість того, аби витрачати час та кошти на облаштування старого будинку, можна придбати квартиру в енергоощадному будинку.

Інвестуючи в енергозбереження, ми не платимо за погану ізоляцію, неекономне освітлення, опалення вулиці, технічних приміщень тощо.

Як показує практика, власники енергоощадних будинків платять за опалення втричі менше, ніж мешканці квартир звичайних та значно менше від власників утеплених помешкань. Енергоощадний будинок - це комплекс сучасних технології, що дозволяє платити за енергію менше, повністю зберігаючи високий рівень комфорту. Не потрібно мерзнути, аби заощадити на обігріві приміщень та на роботі приладів!

"Яровиця" ще, починаючи з проектування, керується стандартами енергоефективного будівництва. Енергоощадні технології застосовуються на кожном етапі, гарантуючи максимум комфорту.



Переваги "Яровиці" очевидні. Мешканці отримують індивідуальне опалення в кожній квартирі з надійним двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN. Ці газові котли демонструють 93% ККД, значно заощаджуючи електроенергію.

Окрім того, дуже важлива сумісність матеріалів, з яких виготовляється теплообмінник котла і радіатор. Узгодженість теплової інерції системи опалення та радіаторів дозволяє автоматиці працювати в найекономнішому режимі.

Тому ми обрали радіатори VAILLANT, які характеризуються високою тепловіддачею та труби REHAU.

Житло оснащене енергоощадними вікнами: сертифіковані 5-ти камерні металопластикові вікна із профілем BRUGMANN та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR. Вони мають збільшені параметри з енергозбереження, сучасне рішення з підвищеною ізоляцією, два контури ущільнення ТПЕ.

Окрім того, "Яровиця" використовує сучасну систему вентильованого фасаду, що до 30% підвищує рівень звуко- та теплоізоляції будівель.

Також серед переваг -вигідне планування квартир та всі лічильники в кожній квартирі.

«Все разом це суттєво економитиме кошти мешканців на утримання квартир. При плануванні й будівництві житлових будинків наша компанія перш за все орієнтується на клієнтів та їхні потреби», – зазначила керівник проекту "Яровиця" Наталія Терпелюк. - Ми маємо висновок експертів: Яровиця як мінімум на 30% енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок»

Ми здатні втілити всі ваші мрії про новий, затишний, комфортний будинок. Приєднуйтесь і Ви відчуєте себе щасливими у своєму сучасному, а головне енергоефективному будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus