USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

5 концертів волинського гурту під донецьким небом. ОНОВЛЕНО

14 Липня 2014 10:42
Волинський гурт «Табу» виступав перед бійцями 51-ої ОМБ фактично на лінії фронту за кілька кілометрів від Донецька. З 9 по 10 липня музиканти дали 5 концертів в полях під відкритим небом.

На під’їзді до зони проведення АТО гурт зустріли військові на спецтехніці, які згодом і супроводжували автомобіль з артистами до кожного блок-поста.

Співати доводилося посеред полів в оточенні танків, БТРів та іншої важкої військової техніки.



«Для мене було важливо знайти правильні слова вітань. Не хотілося говорити «Доброго дня», а тому віталися словами, якими вітається останні місяці вся країна «Слава Україні». Розповіли нашим бійцям, що привезли їм повітря Володимира-Волинського, добрі слова і привіти від рідних. Сказали, що за них моляться у храмах і чекають живими і здоровими вдома», - розповідає співорганізатор поїздки гурту на Схід, воїн-афганець Олександр Куцик.



Виконував гурт пісні патріотичні, афганські, українські і, звичайно ж, світовий хіт «Путін х…о», котрий підхоплювали усі без винятку вояки.



«Пісні про війну, батьків та рідний дім хвилювали до глибини душі і дехто з військових не міг стримати сліз. Але хлопці – дуже змужніли. Я, наприклад, свого родича ледь впізнав», - каже Олександр Куцик. «Якщо в цивільному житті вони поводилися по одному, то зараз навіть погляди у них стали чоловічими. Вони не залякані, а впевнені і видно, що ці хлопці знають за що вони воюють, видно, що вони служать Україні. Так, це інше покоління військових, яке не знало війни. Це воїни світла і несуть вони світло. Єдине, що різнить їх від нас в Афгані – це час, а тут воювати важче, ніж в Афгані, бо важко зовні відрізнити ворога та й так званої «зеленки» тут більше. Наближеність лісопосадки впритул до дороги заважає пересуванню військових колон, адже можна не помітити засідку сепаратистів».

Не оминулося на концертах і без курйозів. Солдати не могли повірити, що гурт співає вживу, і навіть побилися між собою об заклад на 50 гривень. А коли переконалися, що гурт таки співає вживу, одному довелося розлучатися з 50 гривнями.



Був момент, коли під час виступу пропало живлення. Але не розгубився Олександр Климчук, швиденько взяв гітару і продовжив спів під неї.

Вдячні солдати провели гурт «Табу» на Волинь з почестями – випустили салюти і подарували два українських прапора з підписами та словами вітань волинянам.



Організаторами поїздки гурту «Табу» на Схід став депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба та воїн-афганець Олександр Куцик. Фінансову підтримку надали

отець Юрій Здебський, Віра Чайковська-Тарликова, Надія Цикалюк, Леонтій Дмитрук, Юрій, Денисяк, Оксана Полак, Віктор Терех.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ірина Показати IP 14 Липня 2014 10:59
А чого на жодній фотці нема нашого Светіка?
людвік до Ірина Показати IP 15 Липня 2014 18:24
Папа заборонив це, і казав , що з культури вигонить якщо Кобі руку подасть...
едік до людвік Показати IP 15 Липня 2014 18:26
Не той поїхав.Климюки , бандьки і відМорозКИ в пошані" Свєтік -ніхто!
Саняба до Ірина Показати IP 19 Липня 2014 16:18
Светік он, за Біляєвим сидить. Звуком рулить. =)
Боголюбы Показати IP 14 Липня 2014 11:02
коментар було видалено
Вася Показати IP 14 Липня 2014 16:04
Дякую Куцику! Син дзвонив, казав відпочили душею! Було гарно. Їдьте туди ще.
освальд Показати IP 14 Липня 2014 21:32
Коба,ти молодець! Так тримати!!!
толковий Показати IP 14 Липня 2014 21:34
Коли дітки володимирських госпІдарів покажуть свій патріотизм на сході?
район Показати IP 14 Липня 2014 21:37
МОЛОДЦІ !!! Ми вами гордимося!
Аля))) до район Показати IP 7 Жовтня 2014 16:17
Слава Україні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus