USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

5 протоколів та 1 постанова: у Луцьку затримали водія, який збив огорожу та втік

26 Грудня 2017 22:07
Патрульні затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння врізався у паркан та втік із місця ДТП.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Луцька.

Екіпаж приблизно о 13:00 сьогодні, 26 грудня, отримав повідомлення про пошкодження огорожі на кільці Соборності-Гордіюк. На місці події винуватця пригоди не виявили, однак були уламки автомобіля та номерний знак.

Згодом, оформляючи неподалік іншу ДТП, патрульні побачили транспортний засіб, який міг бути причетним до пошкодження огорожі. Правоохоронці подали вимогу про зупинку, однак водій BMW почав їхати в бік вулиць Конякіна-Карбишева.

«Подальших вимог про зупинку водій не виконував. Втікаючи від нас, мало не збив мотоцикліста, міг скоїти наїзд і на інших учасників дорожнього руху. Однак, буквально через 10 хвилин, ми таки заблокували його у дворі будинку по вулиці Конякіна», - розповідає про денну пригоду командир 1 роти Олександр Оліферчук.

Огляд у присутності свідків на стан сп’яніння показав 1, 80 проміле, що в 9 разів вище норми.

Патрульні встановили, що 5 грудня цього 31-річного порушника вже притягували до відповідальності через керування в стані сп’яніння, відповідно, він не мав посвідчення водія.

Цього разу особа отримала 5 протоколів та 1 постанову, у тому числі, за пошкодження дорожньої споруди, залишення місця ДТП і невиконання вимог про зупинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хлоп Показати IP 26 Грудня 2017 22:28
ну і як завжди бляхиииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! Показати IP 26 Грудня 2017 22:48
1.80 проміле це не в 9 разів вище НОРМИ, а в 9 разів вище ДОПУСТИМОГО. Бо 0.2 - це не норма, це той зазор, який дають на скидки можливого вживання спиртовмісних ліків, продуктів, що можуть бродити (квас, кефір і т д). Ну і бляхи.... Не всі власники тих авто недосвідчені. І навіть не половина. Але якщо я бачу, як десь далеко летить беха - то коли наближається - 95% що буде на бляхах. Вот ті машини всі якісь характерні...однотипні.... Такі..хламуваті
Луцький Показати IP 27 Грудня 2017 07:35
Добре що номер згубив
Правда Показати IP 27 Грудня 2017 09:46
"БляхамухаРи" схаменіться, з такими темпами ви переведетесь в Луцьку, нація пропаде! Вам би в краш тестах працювати, тоді і люди і манекени були б цілі!!!
456 Показати IP 27 Грудня 2017 12:46
Та тут не бляхи винні, це все дороги нечищені, ями по коліно, алкоголь продається де попало і оцей заборчік хтось встановив без відповідних дозвільних документів. Це все Порошенко, це він в усьому винен, просто не хоче шоб люди йшли в європу!!!! Дорогу євроінтеграторам!! Сьодні устроїмо мітинг шоб скасували відбійники на тротуарах, а то людям з європейською ментальністю важко їздити..
Блуд Показати IP 27 Грудня 2017 15:50
А де ті хто каже шо всі чіпляються до блях? Хочеться почути вашу думку
Ю.С. до Блуд Показати IP 2 Січня 2018 10:47
Я тут. І це буде останній мій комент у цьому інтернетвиданні, тому він буде не короткий. Це є дійсно, як Ви писали, БляХ@р (дивно що Вас не відредагували тоді) і я ніколи не захищав тих, хто скоїв ДТП, а лиш наголошував що не тільки власники єврономерів є порушниками , а й власники на укрномерах та наводив аналогічні , аналогічні !! приклади. Тому вважаю, що новини подаються однобоко, оскільки стаються десятки ДТП, але пишуть більшість про єврономери, навіть якщо вони не є винуватцями а тільки фігурантамим. В ніч з 31 на 01 було 7 ДТП тільки у Луцьку, чому немає в новинах? Ви виступаєте не проти "блях", ви виступаєте проти дешевої розтаможки та проти відміни акцизу. Кому не вигідна дешева розтаможка? Не важко здогадатись. Питання вирішується в два рахунки, якщо зробити єдину базу на єврономери та відмінити євро-5, та надавати дозвіл через якісний та не корумпований техогляд. Отож вимагайте цього, я ЗА! Чому ті, хто шипить що "бляхарі" порушники закону, не виступають проти корупції, проти зарплат в конвертах, проти переслідування патріотів та журналістів. Я сужу по кількості коментарів. Тому що кишка тонка. Якось несправедливо але передбачувано.
АвтоЄвроСвині Показати IP 27 Грудня 2017 16:06
Зібрання членів висуває ультиматум владі: 1. Відмінити розтаможку. 2. Заборонити незаконну їзду зимою на зимовій гумі. 3. Базарчики і вподальшому супермаркети відтепер не для пішоходів, а для автівок. 4. Знести всі обмежувачі руху, так звані відбійники, шо ускладнює пересування тротуарами. 5. Збільшити ліміт драгера з 0.2 проміле до 2.0 проміле. 6. Дозволити перевезення чесновкраденого лісу в універсалах. У разі невиконання владою цих умов під верховною радою буде 100мільйонний мітинг (не менше!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus