USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

5-річного хлопчика, який постраждав у ДТП на Соборності, виписали з лікарні

15 Грудня 2021 16:33
5-річного хлопчика, який днями разом із мамою постраждав у ДТП на Соборності в Луцьку, виписали з лікарні додому.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини медичний директор з хірургічної роботи Волинської дитячої лікарні Ігор Дородних, хлопчика, який постраждав у ДТП, сьогодні виписали додому.

Наразі він не потребує стаціонарної допомоги. Проте буде лікуватися амбулаторно під контролем сімейного лікаря, педіатра та невролога.

Стан 39-річної мами хлопчика, яку збили на пішохідному переході, не змінився. Нині вона перебуває в реанімаційному відділення обласної клінічної лікарні, без свідомості, на апараті штучної вентиляції легень, розповів Суспільному головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

Нагадаємо, 12 грудня у ДТП на проспекті Соборності 12 грудня 2021 року у ДТП за участі неповнолітнього постраждала мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат. На їхнє лікування збирають кошти.

Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Читайте також: Відоме ім'я 16-річного водія, який на переході в Луцьку збив людей. Фото

Унаслідок зіткнення постраждали лучанка 1982 народження та її п’ятирічний син. Станом на 13 грудня жінка перебуває у тяжкому стані в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні, а дитину госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної частини голови та садна носа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus