USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тяжкі переломи і травми: 39-річна жінка, яку збив неповнолітній у Луцьку, – у вкрай важкому стані в реанімації

13 Грудня 2021 11:58
39-річна жінка, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій на переході біля «ТамТаму» в Луцьку, – в реанімації у вкрай тяжкому стані.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, завідувач віддділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Микола Пемпко, жінку, яка була у найбільш критичному стані, без свідомості, одразу доправили у Волинську обласну клінічну лікарню.

Після діагностики встановили, що у неї важка черепно-мозкова травма, переломи правої руки та лівої ноги.

Читайте ще: Жінці та хлопчику, яких у Луцьку збив на переході 16-річний водій, збирають кошти на лікування

Чоловік постраждалої наразі за кордоном, біля неї – її рідні. 5-річний син жінки також постраждав, він у дитячій лікарні, про його стан повідомимо згодом.

«Її прооперували, жінка лежить у реанімації у важкому стані, є загроза її життю. Травми жінки вкрай важкі, до тями вона ще не приходила. Наразі вона підключена до апарату ШВЛ», – повідомив медик.

З його слів, потрібно ще мінімум дві операції.

«Все робимо для того, щоб її врятувати», – сказав Микола Пемпко.


Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Читайте також: Від удару людей підкинуло в повітря: момент ДТП у Луцьку, в якій 16-річний водій збив 4 людей. Відео 18+

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 13 Грудня 2021 13:00
Сподіваюсь знайдуться в Луцьку адвокати, які підготують цивільний позов від імені потерпілих про відшкодування матеріальних та моральних збитків до батьків цих юних дебілів. Позов потрібно подати на досудовому засіданні.
Андрій Миколайович Показати IP 13 Грудня 2021 14:01
На жаль, закон не для всіх однаковий. Цього малолєтку по повній програмі отоварять, Алфьорову відмажуть. А треба їх всіх на каторгу, щоб іншим страх був... І тут знову повертаємося до фрази, що закон не для всіх однаковий
Володимир до Андрій Миколайович Показати IP 13 Грудня 2021 14:18
Хто такий Алфьоров?
Vasik до Володимир Показати IP 13 Грудня 2021 15:08
колись - барнаульський тракторист і електрик, тепер - поважний бізнесмен: хлібзавод, будинки біля Стиру, готель в центрі і у Рівному і тд...
Олекса до Vasik Показати IP 13 Грудня 2021 17:57
Я живу в будинку біля стира, біля нової лінії
До Андрій Миколайови до Андрій Миколайович Показати IP 13 Грудня 2021 17:38
Просто розкажіть чим заробляють на життя батьки цих юних злочинців та назвіть прізвище слідчого, процесуального прокурора і слідчого судді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus