USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

5 видів ракет і два види БПЛА: Залужний показав карту масованих ударів по Україні

11 Жовтня 2022 06:44
У понеділок, 10 жовтня, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив карту, на якій позначені місця обстрілів, які російські війська здійснили зранку 10 жовтня. На схемі позначено ситуацію станом на 10:20-11:00 понеділка, 10 жовтня.

Валерій Залужний зазначив, що безпека України та всієї Європи – в майстерних руках українських захисників. При цьому, їм нелегко відбивати ворожі атаки.

«Ми змушені відбивати ці атаки, застосовуючи озброєння радянських часів, яке до того ж маємо в недостатній кількості», – написав Головнокомандувач ЗСУ.

Він розповів, що ворог застосував крилаті ракети повітряного, морського та наземного базування, балістичні ракети, зенітні керовані ракети, розвідувальні та ударні БПЛА типу Shahed-136.

«Сили і засоби протиповітряної оборони Повітряних Сил, Сухопутних військ ЗС України та наші зенітні розрахунки знищили більшість смертоносних ракет і боєприпасів. В умовах такої інтенсивності завдання ударів одночасно з усіх напрямків вони продемонстрували професійність і відданість справі», – зазначив Залужний.

І додав, що, незважаючи на агонію диктаторського режиму, Україна вистоїть і переможе.
Зазначимо, що секретар РНБО Олексій Данілов назвав масові обстріли РФ 10 жовтня агонією перед поразкою.

Нагадаємо, у понеділок зранку, 10 жовтня, Росія завдала масових ракетних ударів по Україні. Українська ППО збила 43 із 84 випущених Росією ракет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus