USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

50 фото Майдану повісили у Волинській ОДА

28 Червня 2014 09:00
На другому поверсі приміщення Волинської облдержадміністрації розмістили 50 фотографій Майдану. Тепер кожен, хто заходить в ОДА, згадуватиме ті буремні часи.

Про це повідомив заступник голови облради Ігор Гузь на свой сторінці у Фейсбуці вчора, 27 червня.

«Тільки що, на другому поверсі приміщення Волиньради, починаючи з кабінету голови Волинської ОДА, розмістили 50 найкращих фотознімок з Майдану. Аби кожен хто заходить до приміщення пам'ятав про той буремний час... Пам'ятав і робив висновки...

Колись у 2005 році там також розміщувались фотознімки з Помаранчевої революції, але через два роки прийшов новий губернатор і наказав зняти. Натомість повісити пташок та рибок, так видно було йому спокійніше», - пише Ігор Гузь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а з Одеси Показати IP 1 Липня 2014 13:34
чому немає? дивно, навіть в Іспанії є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus