USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

50 людей постраждало від вибухів на військових складах в окупованій Абхазії

3 Серпня 2017 02:00
На військових складах біля селища Приморське в окупованій Абхазії (Грузія) стався вибух боєприпасів, в результаті постраждали 50 осіб, повідомило посольство Росії в невизнаній псевдореспубліці.

За попередньою інформацією, з 50 постраждалих госпіталізували 27 осіб, з яких 19 - громадяни РФ.

Джерело Російської служби Бі-бі-сі заявило, що лікарню в Сухумі оточили силовики в очікуванні підвезення поранених. Перекрита республіканська траса Сухумі-Псоу.
Крім того, в "міністерстві оборони Абхазії" повідомили, що через вибухи евакуюють село Приморське.

Нагадаємо, що за даними ЗМІ, президент РФ Володимир Путін має намір відвідати окуповану Абхазію. Візит запланований на дату початку російського вторгнення на територію Грузії - 8 серпня.

8 серпня 2008 року російські війська вторглися на територію грузинського регіону Південна Осетія. Після п'ятиденних бойових дій Росія визнала незалежність Абхазії і Південної Осетії.

Світова спільнота вважає Абхазію територією Грузії, а Тбілісі наполягає на тому, що РФ окупувала територію її регіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus