USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

51 бригада отримає каски від Волинської єпархії

4 Липня 2014 10:58
За підтримки Волинської єпархії для вояків 51 бригади придбають кевларові шоломи. Про це інформують у прес-службі організації.

Вчора, 3 липня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук зустрілись із батьками військовослужбовців 51 бригади.

Священнослужителі переказали їм благословення митрополита Ніфонта та повідомили, що для волинських бійців планується закупити кевларові шоломи.

Родини військовослужбовців також отримають допомогу від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

«Нехай Господь і Матінка Божа бережуть ваших синів, ми молимось, щоб найшвидше настав в нашій Державі мир і вони повернулись додому», – сказав секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук.

«Наша Церква і надалі підтримуватиме українську армію як духовно так і матеріально», – додав голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 5 Липня 2014 18:32
знову марчук у позі за чужий щот.А шо Ви батюшка. пустриглися.чи шо?А Владика шо?:чи вже нічого.Га...?
до читача Показати IP 6 Липня 2014 17:56
шо ти хочеш в людини?пулішук гарно пристроівся.тай все.А тобі.що звисно?
читач Показати IP 6 Липня 2014 17:58
ні.не зависно.Просто бридко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus