USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

57-му сесію Луцької міськради розпочали із хвилини мовчання

29 Травня 2019 10:28
Депутати Луцької міської ради розпочали чергову 57-му сесію із хвилини мовчання, якою вшанували пам'ять волинських Героїв, які загинули під Волновахою.

Про це стало відомо сьогодні, 29 травня, під час пленарного засідання чергової 57-ї сесії Луцької міської ради.

Так, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що 19 травня делегація із Луцька була у Волновасі, де вшанували пам'ять Героїв, що загинули під час російсько-української війни.

Серед делегації були представники від Луцької міської ради, учасники АТО, волонтери та представники оргкомітету. Також вшанувати пам'ять полеглих воїнів прибули й члени родин загиблих, ті, хто знайшов в собі сили приїхати й віддати останню шану Героям.

Тож, луцькі депутати розпочали сесію із вшанування загиблих під Волновахою воїнів хвилиною мовчання.

Після того пролунав Гімн України.
На фото депутат Луцькради Сергій Балицький, Юрій Безп'ятко та екс-очільник луцького міськвідділу поліції, а нині начальник Кальміуського ВП ЦВП ГУНП в Донецькій області Віталій Бортнюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus