USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

5 фірм мають ПДВ автоматом

18 Жовтня 2011 11:02
П’ять волинських підприємств отримали право на автоматичне відшкодування ПДВ. Цим підприємствам реального сектору економіки Волині відшкодують 11,6 мільйона гривень податку на додану вартість автоматично.
Про це повідомили у прес-службі ДПА Волині.
«Таким чином, в області в автоматичному режимі буде повернуто третину від заявленої суми до відшкодування з держбюджету за серпень. Усі претенденти – сумлінні у сплаті податків та відповідають визначеним критеріям на ПДВ – автоматику», - повідомив голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк.
Керівник волинських податківців також зазначив, що за серпень на Волині до відшкодування заявлено 34,7 мільйона гривень. А з початку року волинські підприємства заявили до відшкодування 242,6 мільйона гривень.
«Темпи відшкодування податку на додану вартість цього року значно перевищують минулорічні показники. Грошовими коштами волинським суб’єктам господарювання вже відшкодовано 240,5 мільйона гривень, в тому числі заборгованість за минулі звітні періоди», - додав Микола Гринюк.
До речі, відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки платників цього року на Волині в 2,3 раза перевищує минулорічні показники. У податковій службі краю прогнозують, що в перспективі щонайменше половина бюджетного відшкодування може здійснюватися в автоматичному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus