USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Понад 1,5 тисячі волинських фірм мають податкові борги

4 Червня 2008 23:38
Як повідомили «Волинським новинам» 4 червня у відділі масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Волинської ДПА, в області налічується більш ніж півтори тисячі суб'єктів господарювання, які мають податкові борги.
Як ідеться у повідомленні, з початку 2008 року працівники податкової міліції порушили 12 кримінальних справ щодо посадових осіб підприємств, які роками накопичують борги та не сплачують до бюджету належні податки. На перших позиціях у рейтингу підприємств, чий податковий борг активний, знані на Волині підприємства вугільної галузі та окремі комунальні підприємства. Однак серед фірм, податковий борг яких у межах 2-3 мільйонів - чимало приватних структур.
Загалом на Волині понад півтори тисячі суб’єктів господарювання мають податкові борги. По півмільйона гривень і більше винні бюджету 17 суб’єктів господарювання. Понад те, за наслідками перевірок податковою міліцією 30 керівників підприємств-боржників притягнуто до адміністративної відповідальності за неподання чи несвоєчасне подання платіжних документів на перерахування належних до сплати податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus