USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

6-річна дівчинка з Волині потребує допомоги

31 Жовтня 2016 15:45
У хворої на ДЦП 6-річної Вікторії Павлік із села Скобелка Горохівського району виявили кісти на головному мозку — потрібна допомога.

Про це повідомляє «Вісник+К».

У віці 11 місяців Віці поставили діагноз – дитячий церебральний параліч. На жаль, хвороба добряче вдарила по організму. Дитина пересувається лише на візочку з додатковою фіксацією. Але і цим проблеми не обмежилися. У дворічному віці у Віки Павлік з’явилися ще й епілептичні напади. Остаточно добив батьків черговий вердикт лікарів. Під час МРТ голови у їхньої хворої донечки в обох лобно-тім’яних ділянках півкуль головного мозку виявили чималі кісти, також зафіксували гідроцефалію (просто кажучи – водянка головного мозку).

Загальний стан дитини відносно ДЦП потребує щорічно мінімум один раз проходити реабілітаційний курс. Зокрема в одному з санаторіїв Трускавця. Проте для простої сільської родини це не по кишені. Усі попередні роки родині Павліків допомагали знайомі, друзі, односельці, просто добрі люди. Нині ж фінансовий стан сім’ї погіршився. Батько дитини будівельник, береться за будь-який підробіток. Мама мусить постійно перебувати біля дитини.

12-денна путівка до Трускавця нині коштує близько 45 тисяч гривень. Також потрібно усунути утворення на головному мозку. Це вирішується тільки за допомогою операційного втручання. Однак українські лікарі таких операції не роблять. Допомогти маленькій Вікторії можуть лише в Ізраїлі або у Німеччині. Тут ідеться про на порядок більші суми більші суми.

Лариса Павлік сподівається, що знайдуться небайдужі люди, які допоможуть родині матеріально і дадуть її знедоленій, змученій недугами дитині шанс хоча б на відносно повноцінне життя, в якому не буде нестерпного болю і мук. Кожна гривня допоможе!

Реквізити для допомоги: «ПриватБанк», МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, рахунок 29244825509100, призначення платежу: поповнення картки по номеру 4731217104451602 Павлік Лесі Олексіївни (готівкові кошти можна переказувати прямо на картку).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лікар Показати IP 31 Жовтня 2016 15:55
коментар було видалено
V. Показати IP 31 Жовтня 2016 17:41
Я вважаю, що така допомога має передаватись через спеціализовані організації. Іноді треба мати специфічний досвід щоб правильно витратити гроші. Раджу батькам знайти і звернутись в одну з таких організацій.
Андрій Показати IP 1 Листопада 2016 13:12
Дайте будьласка підтверджуючі медичні документи, щоб опублікувати пост в соцмережі , щоб були докази і не бути голослівним. Надсилати на пошту [email protected]
Dantshik Показати IP 29 Листопада 2016 05:13
Шалом! Слава і Хвала Господу Богу, Якмй викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Он не сліпий і не глухонімий! Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини! І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5: 4) Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus