USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

60-річний водій збив жінку: деталі смертельної аварії на Соборності у Луцьку

27 Червня 2023 15:44
Зранку 27 червня у Луцьку під колесами авто загинула жінка.

«55-річну жінку на смерть збили на проспекті Соборності у Луцьку. Вона загинула на місці», – розповіла Суспільному старша інспекторка Нацполіції Волині Марина Балдич.

Аварія сталася на пішохідному переході орієнтовно о 8:30 ранку, про це сказала сусідка загиблої, яка не назвала свого імені та викликала швидку. Говорить: загибла йшла на зупинку.
Чоловік загиблої в ДТП Сергій Власов говорить: дружина мала їхати до поліклініки. Водій легковика, – каже, – з ним не спілкувався.

«Вони з машини навіть не вилазили, не виходили. Хай слідчі займаються цим ділом. Камер немає. Якщо є – то знімають тільки вхід в магазин», – каже чоловік.

За кермом автомобіля Mersedes їхав 60-річний житель Луцького району, ознак сп’яніння у нього не було, розповіла співробітниця поліції.

«Відомості за цим фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть», – каже Марина Балдич. Додає, що в рамках досудового розслідування вже будуть з’ясовані усі обставини цієї аварії: де саме жінка переходила дорогу, чи це було на пішохідному переході, чи поза ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Пилип з конопель Показати IP 27 Червня 2023 15:59
Цього літуна вже знає пів міста, долітався, збив людину на смерть, в цієї жінки були діти та сім'я
лінивець до Пилип з конопель Показати IP 27 Червня 2023 16:57
це відома особа чи що ?
Петро Показати IP 27 Червня 2023 16:25
Я особисто знав цю жінку. Загинула чудова людина, психолог, педагог. Дуже любила дітей. Любов була взаємною. Велика втрата. Жаль невимовний.
Андрій Показати IP 27 Червня 2023 21:43
Треба у всіх пердунів забирати водійські посвідчення. Виповнилося 60. На маршрутку.
Підпільник Кіндрат до Андрій Показати IP 27 Червня 2023 22:20
Таких вумних як Гандрей в автошколу на 10 років! Може він їхав глядіти внуків, бо дітям треба на роботу, трутню !
Здоровий глузд до Андрій Показати IP 27 Червня 2023 22:46
Якщо емоції відкласти в сторону, то на першому місті має працювати інстинкт самозбереження, а свме- при переході вулиці подивись наліво, подивись направо, впевнись в тому, що водій може не загальмувати, водій може бути під наркотиками, п'яний і т .д. Можуть не спрацювати гальма може машину занести і т . д. Власне ці правила мають вчителі передавати учням та дотримуватись самі.
Вячеслав Показати IP 1 Липня 2023 06:50
Як що емоції в сторону,то цей півень вбив людину того що,дивився на світлофор,який розташований далі на 50 метрів і намагався проскочити на зелений, а перед мордою ні хіра не бачило

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus