USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

61% росіян схвалили розгін Євромайдану в Україні. ОПИТУВАННЯ

13 Лютого 2014 08:51
Більшість респондентів Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД) не схвалюють "радикально налаштованих" протестувальників в Україні.
Більше половини (55%) респондентів (опитування проводилося 1-2 лютого серед 1600 осіб у 42 суб'єктах РФ) "засуджують" "радикально налаштованих" учасників протесту, які "використовують камені і пляшки із запальною сумішшю".
Ще 26% відповіли, що відчувають по відношенню до них "антипатію", а 15% - "розчарування". У кожного десятого поведінка демонстрантів викликає "недовіра", стільки ж відносяться "байдуже". Лише 1% опитаних зізналися, що мітингувальники викликають у них "симпатію", "повагу" або "довіру", повідомляє Комерсант-Україна.

Росіянам також ставили запитання про оцінку дій спецпідрозділу "Беркут", який "стримує радикально налаштованих мітингувальників". 59% опитаних впевнені, що "Беркут" "просто робить свою роботу". Ще третина респондентів переконані, що "Беркут" "рятує країну від розколу, занурення в хаос і безвладдя".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дід Свирид Показати IP 13 Лютого 2014 09:46
Після новостєй од Кісєльова на рассєйскому тєлєвідєнію я не удівлюсь, шо рускі будуть говорети шо беркут святиє мучєнікі в битві за защіту золотого унітаза. 
Всезнайко Показати IP 13 Лютого 2014 09:53
І я схвалюю...
Всезнайку Показати IP 13 Лютого 2014 11:38
Яке то горе мати хвору голову, але, погодься, яке то щастя про це не знати.
Всезнайку-2 Показати IP 13 Лютого 2014 11:45
Бути хворим на голову в Росії - це норма, бо на здорову голову в цій державу жити не можливо. Бути хворим на голову в Донбасі - це традиція, бо так вигідніше і допустиміше. А ось з хворою головою на Волині - то це тільки коли хвороба є способом життя через вроджену неповноцінність.
Лучанка Показати IP 13 Лютого 2014 11:53
Хай хвилюються про простори Сибіру без людей, бо жити неможливо і свій Північний Кавказ.
гражданская оборона Показати IP 13 Лютого 2014 17:18
«Майдан» – любимая иллюзия «пэрэсичного украйинця», в которой он ощущает себя всемогущим эпическим героем, обречённым на победу и успех.Как доказала практика, украинцы в принципе необучаемы. Они не умеют учиться не то что на чужом, но даже на своём опыте. Поэтому, после непосредственного столкновения с катастрофическими последствиями «Оранжевого Майдана», они пошли на «Евромайдан». Они ждут чуда и верят в то, что если собраться толпой и дружно кричать «Слава Украине!» – «Героям слава!», то исполнится любое их заветное желание. Поэтому – Maidan forever. Если в традиционных обществах за бунт власть сажала его участников на кол и рубила им головы, то сейчас участие в «Майдане» гарантирует славу, общественное уважение, хороший гонорар от спонсоров, а особо одарённым участникам даже доходные места в органах государственной власти. Такая разница между народным бунтом и «Майданом» объясняется тем, что «Майдан» – фальшивка, публичная, ритуальная имитация бунта.У каждого украинского «Майдана» есть свой официальный, растиражированный символ веры и своя паства истинно верующих в этот смысл. Однако официальный, непрерывно проговариваемый толпой и СМИ смысл любого украинского «Майдана» – экзотерическая обманка, психологическая ловушка, создающая красивые, притягательные образы, которые затягивают людей на «Майдан».Впрочем, подлинный смысл Майдана, как и прикрывающий его официальный смысл для толпы, утопают в массе иных маленьких смыслов, которые приносят на Майдан его рядовые участники (точно так же как ОРЗ, сифилис или педикулёз). Там люди собираются вместе, но при этом каждый из них одинок в своих личных мотивах, которые его туда привели. В этом плане официальный смысл «Майдана» – формальность, а его вожди условны. Поэтому «Майдан» истинно демократичен своим смысловым хаосом, растворившимся в коллективных, всё обессмысливающих эмоциях.
zorro до гражданская оборона Показати IP 13 Лютого 2014 23:06
не розумію, як можна бути таким убогим циніком, такою си*ілісною бацилою, щоб навіть думати про те, що цей треш хтось нормальний візьме до уваги?? фтопку таких коментаторів! знав-би хто такий - фізично б відрізав кусок коаксіала!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus