USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

8-місячному волинянину необхідна трансплантація печінки, просять допомогти

23 Січня 2020 13:10
Маленькому хлопчику з міста Ківерці терміново необхідно зібрати кошти на трансплантацію печінки.

Про це йдеться на сторінці Допомога Максиму Грицишину.

Грицишину Максиму Васильовичу, 10.05.2019 року народження, лікарі поставили невтішний діагноз – міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ст., гіперспленізм ІІст., хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія.

«Так, хлопчик потребує складної операції з пересадки печінки. На жаль, в Україні не так багато лікарів готові взятися за цей випадок.

Наразі, після обстежень виявили, що батько хлопчика, Андрій, може стати донором для сина. За пересадку готові взятися в клініці «Оберіг», проте наразі сума непідйомна для батьків.

Так, операція вартує 1 281 012 гривень. Звісно, додатково потрібні будуть кошти й на реабілітацію. Проте зараз Максим має шанс на життя, якщо знайдуться люди, готові допомогти», – йдеться на сторінці.

Зробити це можна перерахувавши будь-яку суму батькам, адже навіть маленький внесок наближає їх до мети.

Рахунок «ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна. Телефон батька: +380(95)5197052.

Наразі спільними зусиллями зібрано понад 70 тисяч гривень. Стежити за перебігом збору та лікуванням можна на сторінці у Фейсбуці, яку створили, аби врятувати малюка.

Окрім того, Максим зараз не має достатньої ваги для проведення операції, тож батьки просять надати контакти педіатрів, або ж дієтологів, які можуть допомоги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus