USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Шахраї намагалися вкрасти гроші, які збирають для порятунку 8-місячного волинянина

25 Січня 2020 19:25
З картки, на яку небайдужі скидали кошти, аби врятувати життя восьмимісячного волинянина, шахраї забрали гроші.

Про це йдеться у Facebook–спільноті «‎Допомога Максиму Грицишину‎», повідомляє Волинь24.

У дописі йдеться, що телефонний номер тата Максимчика привласнили невідомі. На щастя, з його банківського рахунку встигли зняти лише трошки менше тисячі гривень, адже він швидко помітив заблокування телефону.

У дописі розповіли, аби уникнути таких ситуацій варто піти у сервісний центр вашого оператора, «прив’язати» номер телефону до паспорту й заборонити віддалену заміну сім–карти. Тобто, лише ви з своїм паспортом матимете змогу це зробити у разі потреби.

«У зв’язку з цією ситуацією Андрій вчора з обіду був поза зоною досяжності. Тож, якщо хтось телефонував і не міг з ним зконтактувати – причина цього – шахраї. Наразі номер відновлено!

Однак, хочемо застерегти, будьте обачні та обов’язково перевіряйте номер картки (сподіваємося, що невідомі нікому не дали інший рахунок). Також, коли бачите оголошення про збір для Максимка – перевіряйте, чи номер картки на картинці збігається з номером, який ми розповсюджуємо», – пишуть в спільноті.

Нагадаємо, Максимку Грицишину поставили страшний діагноз – «Вроджена вада розвитку жовчних шляхів». З таким діагнозом Максиму потрібна трансплантація печінки.

Тільки на одну операцію для хлопчика потрібно більше 1 000 000 грн. Ця сума є непідйомною для сім’ї, тому усіх небайдужих просять допомогти.

Нагадуємо реквізити: Рахунок ПриватБанк: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 26 Січня 2020 10:27
Яким потрібно бути моральним уродом, щоб позаритись на кошти необхідні для того, щоб врятувати маленьку дитинку!? Таких в пеклі чекають з нетерпінням...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus