USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

7-річний хлопчик мало не помер від алкогольного отруєння

28 Травня 2010 13:30
Непритомного семирічного хлопчика, від якого тхнуло алкоголем, знайшли працівники швидкої допомоги поблизу місцевого ринку в районі ЛПЗ у Луцьку 27 травня.

Про це повідомив головний лікар станції швидкої медичної допомоги Луцька Олег Куц, - пише ВІП .

«Маля було без свідомості, але від нього пахло спиртним. Ми відвезли його в обласну дитячу лікарню», – зазначив Куц.
Головний лікар Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Валерій Руцький розповів, що дитину наразі перевели з реанімаційного відділення у звичайне, і стан пацієнта нормалізується.
За словами завідувача реанімаційним відділенням Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Олега Тацюна, хлопчика привезли у лікарню із важким ступенем алкогольного отруєння. Така доза, переконує лікар, могла стати для малюка смертельною.
«Про сім’ю пацієнта ми багато не знаємо. Але якщо дитина могла таке зробити, то, напевно, багато часу перебувала без нагляду. Приходила мама, плакала», – сказав медик.
Також Тацюн розповів, що, за словами хлопчика, недопиту пляшку вина йому дали старші хлопці. А брат постраждалого додає: їм було по років 18-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus